Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ponownie :)

Posiadam radio bmw business, po zabawie z podkręcaniem basów po około 3 dniach przestały działać głośniki w drzwiach pasażera (głośnik +tweeter)

Pomyślałem, że spalił się głośnik i kupiłem nowy, po wymianie nadal nie działa.

Czytałem na różnych forach o awariach końcówek mocy, czy końcówka mocy znajduję się w radiu?

Przyszedł mi do głowy następujący pomysł: znajomy ma w e87 radio pofessional, pomyślałem, że podmienię na chwile radio od niego i zobaczę czy jest ok.

Czy po takiej podmianie będę musiał kodować obydwa radia na nowo?

Pozdrawiam

P

Opublikowano
Tak możesz podmienić, powinno działać bez problemu, a Ja mam pytanie z innej beczki czy Radio profesjonal ma w budwoany moduł Bluetooh?:) do czego jest ta sluchawka w prawym dolnym rogu? bo przymierzam sie do zmiany własnie na prooo

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie :)

moja e87 2005 r., posiada radio business które nie ma w złączu radia światłowodu, podobno większość modeli Professional posiada we wtyczce światłowód.

Czy mogę bez problemu podłączyć ten Professional na miejsce Business?

Opublikowano
są dwa rodzaje proesjonal z chromowanymi wałkami lub bez chromu na wałkach regulacji w których występuje wbudowana funkcja bluthoofaaa??? damianz Jesteś dla mnie zawsze przeee gość!

Pokonując granice własnej wytrzymałości,

Wznosisz się na wyżyny własnych umiejętności,

Bo to życie oferuje nam dziś wiele możliwości,

A ty łap los w swoje ręce nadal bądź duchowo mocny!

P.S Ryszard Andrzejewski (PEJA)

Opublikowano

z BT to są często radia firmy Alpine, lecz najlepiej sprawdź po nr. części. Ja miałem radio Pro. firmy VDO (pewnie Siemens) i nie miałem BT, lecz nawet z BT nie szukałem. Te z BT są często droższe no chyba że sprzedający o tym nie wie. :wink:

Chromowana gałka to po lift (po 2007r), zywkłe gałki to przedlift

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)