Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W e30 jest problem z nadkolami. Jest to wada fabryczna i czesto one gnija i tworza sie dziury.

Wez szlauf z woda i lej pod roznymi katami po nadkolu jednoczesnie sprawdzajac czy leci woda do srodka.

Opublikowano

Jasne! Ja również stawiam na dzurę w nadkolu! U mnie w sedanie ten sam problem. A podwozie sprawdzałem. I okazuje się, że w nadkolu dziurka, wielkości małego palca tyle że przykryta błotem tak że nie było widać.

Ja niedługo biorę się za blachę, żeby zadbać o podwozie i naprawić to co po włamaniu mi gnoje zrobili z blachą na drzwiach... :evil:

Doraźnie autokit albo coś w tym stylu - polecam naprawić, bo za parę miesięcy będzie dwa razy większa.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Zerknij sobie z tyłu pod klapa od bagaznika .... na pionowej sciance gdzie jest rejestracja. Ja coprawda mam E32 ale sa tam takie dwie dziurki .. nie wiem po co .... tamtedy tez leciala mi woda. Zalepilem silikonem. A dowiedzialem sie tego, od jednego z forumowiczow ktorego pozdrawiam ........... (Oo=[][]=oO) :8)
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

Witam

U mnie pomogla wymiana uszczelki,ale ja mam bagaznik.

Moze leciec przez lampe a takze wskutek zpchania odplywow szyberdachu.

Jezeli leci przez lampe t bedziesz mial w niej wode.

pozdrawiam