Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni mają produkcję na całym świecie np Portugalia , Rosja ,India, Chiny , USA,

do tego jest opinia że w Indiach i Chinach są masowe podróbki .

Tak że jakość ... jakoś tam będzie a to zależy na co trafisz.

Zresztą inni robią podobnie.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
a kolega co mógł by mi doradzic jakiej marki zestaw bo mechanior wciśnie mi jakies badziew i powie ze takie tez dobre a wole sam kupić
Opublikowano

Ja nie będę się miał za mądrzejszych od tych co tu już wielokrotnie pisali więc poczytaj i dobierz według własnych potrzeb.

Możesz zadzwonić do Maćka to Ci dobierze.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sam posiadam takie tarcze w swojej 330d ale sporty i szczerze moge polecić ,jeżdżę na nich kilka lat i nic się nie dzieje. Klocki mam z firmy Jurid

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zrobiłem na nich 60 tys km i klocka jeszcze sporo zostało a tarcze proste

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

Uważałbym na klocki Ferodo Premier... Mam w komplecie tarczami Brembo na przodzie i jeśli chodzi o hamowanie to jest spoko.

Ale... od montażu ubyło pół klocków, a nadkładka zaczyna odklejać się od metalu! :/

Opublikowano
ile zrobiłes km na nich? a pod chipa warto inwestować w nacinane/nawiercane tarcze i jakies klocki do tego czy wystarczy seria, wczoraj zaglądałem i mam klocki firmy tomex jakis badziew ,chyba musze je wywalic natychmiast
Opublikowano

Tomexy to polska produkcja, nie są wbrew pozorom takie do niczego, o ile nie oczekujesz oczywiście osiągów rodem ze sportu. Robią to co mają robić - hamują, zamieniają energię kinetyczną w ciepło.

Ja używam od wielu lat tarcz mikody i klocków steinhof. Nie zauważyłem, żebym nie mógł się na czas zatrzymać.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.