Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanko do posiadaczy i znawcow E-36. Chcialbym nabyc takowy bolid: 325 z gazem `92 w coupe`cie. Na co trzeba uwazac w tym sprzecie, ile spala gazu, ile benzyny, jak z eksploatacja samochodu????

Za wszelkie uwagi i sugestje z gory dziekuje.

Pozdrawiam ZAJAC.

Opublikowano
Szukam takiej od trzech miesięcy. Jeżeli nie znasz sie na beemkach to weź sobie dobrego mechanika jak pojedziesz cos obczaić bo w większości to co jet do sprzedania to wypastowane padaki.
Opublikowano

Ja szukałem swojej bemki właśnie 325 cupe przez 3 m-ce i znalazłem :dance: . Jak to mówią szukajcie a znajdziecie.

Radzę Tobie byś odpuścił BMW eksploatowane w Polsce. Lepiej poszukaj takiego auta które przyjechało dopiero, najlepiej ze Szwajcarii. Ja kupiłem takie i jest super wypas w bardzo dobrym stanie od pierwszego właściciela.

Wszystkie te które oglądałem w Polsce to jedna wielka ruina, rzadko bywa by ktoś przy zdrowych zmysłach sprzedał tak piękne auto w dobrym stanie.

Powodzenia w szukaniu :cool2:

Opublikowano
Ja swoja kupilem w pazdzierniku 2005 ale podobnie jak kolega swiazo sprowadzona i rowniez jest w super stanie. Jak dotychczas nic nie musialem robic ale z drugiej strony dosc malo jezdze. Mam ja w automacie i na benzynie. Powiem szczerze ze w zimie spalala mi nawet do 15 litrow teraz spadla do 10-12l (mowie o jezdzie w krakowskich korkach). Njlepiej wychodzi na trasie ostatnio mnie zaskoczyla bo tylko 8l. Na gaz nie przerabiam bo w moim przypadku nie jest to oplacalne z uwagi na mala ilosc kilometrow. Mysle ze sportowy samochod nie warto przerabiac na gaz gdyz straci swoj dynamiczny charakter. Takie jest moje zdanie.
Opublikowano
Witam wszystkich.

Mam pytanko do posiadaczy i znawcow E-36. Chcialbym nabyc takowy bolid: 325 z gazem `92 w coupe`cie. Na co trzeba uwazac w tym sprzecie, ile spala gazu, ile benzyny, jak z eksploatacja samochodu????

Za wszelkie uwagi i sugestje z gory dziekuje.

Pozdrawiam ZAJAC.

Mialem i byla swietna... :mrgreen:

Ja bym nie kupil z gazem, jak juz to lepiej zagazowac samemu chyba, ze jest "swiezy" gaz najnowszej generacji.

Spalanie juz bylo omawianie wiele razy...

Opublikowano
Ja swoja kupilem w pazdzierniku 2005 ale podobnie jak kolega swiazo sprowadzona i rowniez jest w super stanie. Jak dotychczas nic nie musialem robic ale z drugiej strony dosc malo jezdze. Mam ja w automacie i na benzynie. Powiem szczerze ze w zimie spalala mi nawet do 15 litrow teraz spadla do 10-12l (mowie o jezdzie w krakowskich korkach). Njlepiej wychodzi na trasie ostatnio mnie zaskoczyla bo tylko 8l. Na gaz nie przerabiam bo w moim przypadku nie jest to oplacalne z uwagi na mala ilosc kilometrow. Mysle ze sportowy samochod nie warto przerabiac na gaz gdyz straci swoj dynamiczny charakter. Takie jest moje zdanie.

zdecydowanie popieram! jestem tego samego zdania :cool2: