Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktoś ładnie musiał w siedzenie na pierdzieć , że aż dziurę wywaliło chyba że przebieg 600tys +. Szczrze to zastanawiam się jak można szukać e39 w takich pieniądzach jak nie stać cie na więcej to kup vw polo lub opla corse bo tutaj cudów nie będzie.
Opublikowano
Ja też uważam,że w przypadku limuzyny takiej jak BMW 5,nie ma czegoś takiego,że warta zakupu bo tania.Na początek trzeba drugie tyle włożyć,żeby tym wyjechać na drogę,jeśli te opony co na zdjęciach to od razu komplet letnich trzeba kupić,bo stoi na zimowych,które jeśli dostały takiego słońca jak teraz to można je od razu na poligon wywieźć.
Opublikowano
Akurat ten rodzaj materialu w E39 wypierdywał sie do dziur juz po 200 tys km. Oczywiscie nie w takim stopniu jak tu. To jest Stoff Flock cos tam i przebieg moze byc realny. W E39 ponizej 10 tys zl nie pchalbym sie wcale.
Opublikowano
Vehicle information

========================================

VIN: WBADD31010BU09745

Type code: DD31

Model: 523I (EUR)

E-F-R series: E39

Series: 5

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M52

Displacement: 2.50

Power: 125 (170 hp)

Drive: HECK

Transmission: MECH

Paint code: 309 - ARKTISSILBER METALLIC

Upholstery code: D3DL - STOFF FLOCK STRE

Prod.date: 1996-04-03

S283 BMW LA wheel, BMW styling II

S305 Remote control for central locking

S411 Window lifts,electric,front/rear

S438 Fine wood trim

S441 Smoker package

S510 Headlight vertical aim control

S520 Fog lights

S534 Automatic air conditioning

S540 Cruise control

S548 Kilometre speedo

S550 On-board computer

S665 Radio BMW Business RDS

S694 Provisions for BMW 6 CD changer

L813 NATIONAL VERSION FRANCE

S854 Language version, French

ale pet :duh:

Opublikowano
Bo wyglada jak pet? Jak masz drugie tyle na doprowadzenie tego auta do dobrego stanu to kupuj. Tylko potem bedzie gadanie jakie to bmw jest awaryjne bo sie wszystko psuje
Opublikowano
za ta cene nie licze na igłe , wazne zeby silnik był zdrowy i podloga/progi byly cale, a reszte da sie dopracowac z czasem, bo za dobry egzemplarz trzeba wydac ponad 10-20k , a mnie na to nie stac. Wole go dopracowac sam, zreszta handluje czesciami do bmw wiec nie bede mial problemu z czesciami.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Dopracować można, jeśli nie był za mocno walony i nie zostawia 4 śladów, a w takiej cenie to wszystkiego można się spodziewać. Trochę bez sensu dyskusja na forum, jedź, oglądaj, sprawdzaj czy się nadaje i jak Ci pasuje to kupuj i ładuj kasę, a może być grubo ;)
Opublikowano
Bez obrazy, ale czasem mam wrażenie ze niektórzy to kupują BMW tylko po to żeby miec BMW... Nieważne w jakim stanie byle Beta jest na placu. W sumie jak ja kupowałem nie tak dawno to też wrzuciłem to ze dwie takie za 14k, koledzy z forum szybko mnie uświadomili w co sie pcham ( jedną nawet byłem oglądać ), dołozyłem kilka tysi i ciesze sie teraz pięknym autem. Chociaż znawcy moi rówieśnicy mi powiedzieli ze jakj ktoś wydaje wiecej jak 15k za e39 to ma nie równo pod sufitem :mrgreen: No cóż, widać jestem nienormalny bo mam e39 za 20k z hakiem ;) Pozdrawiam
Opublikowano
Bez obrazy, ale czasem mam wrażenie ze niektórzy to kupują BMW tylko po to żeby miec BMW... Nieważne w jakim stanie byle Beta jest na placu. W sumie jak ja kupowałem nie tak dawno to też wrzuciłem to ze dwie takie za 14k, koledzy z forum szybko mnie uświadomili w co sie pcham ( jedną nawet byłem oglądać ), dołozyłem kilka tysi i ciesze sie teraz pięknym autem. Chociaż znawcy moi rówieśnicy mi powiedzieli ze jakj ktoś wydaje wiecej jak 15k za e39 to ma nie równo pod sufitem :mrgreen: No cóż, widać jestem nienormalny bo mam e39 za 20k z hakiem ;) Pozdrawiam

:cool2: Słusznie prawi, polać mu. Dorzucę do opowieści mój przykład, gdzie kupiłem E39 za 8 tysięcy, bo byłem głupi i zakochany w tym aucie... w ciągu roku dorzuciłem do niego 12 tysięcy. Mniej stresów, zmarnowanego czasu i rozczarowań miałbym, gdybym poczekał ten rok, miał 2 dyszki i wtedy wybierał w egzemplarzach z m-pakami itd. A tak miałem prawie gołe 520i za ponad 20 tys, gdzie jeszcze z tysiąc trzeba było dołożyć, żeby było prawidłowo.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
za ta cene nie licze na igłe , wazne zeby silnik był zdrowy i podloga/progi byly cale, a reszte da sie dopracowac z czasem, bo za dobry egzemplarz trzeba wydac ponad 10-20k , a mnie na to nie stac. Wole go dopracowac sam, zreszta handluje czesciami do bmw wiec nie bede mial problemu z czesciami.

właśnie widać jak handlujesz :norty:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=21&t=277822

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały