Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, mam problem ze sparowaniem telefonu z modułem bluetooth w samochodzie e91 2007r. , po wprowadzeniu kodu np. 0000 w telefonie i samochodzie nic się nie dzieje. Dodam że mam w podłokietniku miejsce na telefon i S633A (Vorbereitung Handy Business Preparation, mobile phone, Business) po rozkodowaniu Vinu. Co robię nie tak?
Opublikowano

slot na telefon w podłokietniku nie ma nic wspólnego z modułem Bluetooth

z niektórymi nowymi smartfonami moduł Bluetooth nie dogaduje się softowo ( w końcu 8 lat różnicy to przepaść )

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
radze upgrade softu, jak nie pomoze to wymiana modulu.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Witam, ja mam takie samo auto i blutacz mam sparowany z samsungiem S3. Co prawda nie mogę obecnie korzystać z książki telefonicznej w samochodzie (poprzedni telefon dawał radę), ale wszystko działa odbieram i wybieram numer z telefonu. Ogólnie trzeba to umiejętnie sparować - po wprowadzeniu kodu 0000 czy też 1234, trzeba odhaczyć w telefonie i i-drive przerzucić (w górę czy w dół) nie pamiętam. Dodam, że i syn i żona mogą korzystać, a telefony mają w miarę nowe. No chcę powiedzieć, że początkowo "źle klikałem" i-drivem i nie mogłem sparować. Może to o to chodzi.