Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka :D chciałbym zamontować jakiś subwoofer tylko jest problem, że nie chce demontować orginalnego radia ponieważ mam przyciski w kierownicy zresztą podoba mi się bo wszystko w orginale głośniki przednie jak i tylnie które są w półce graja ok ale brakuje mi bassu nie mówię o takim żeby łeb rozrywało ale przyjemnego i do tego jak się dobrze orientuje potrzebuję wzmacniacza i subwoofera tylko teraz pytanko jak podłącze wzmacniacz do orignalnego radia jak nie mam wejść na cinche w radiu ? da się coś z tym zrobić?

Dziękuje, Pozdrawiam Mateusz :)

Opublikowano
Należy dokonać zakupu konwertera lub wzmacniacz z High Input. Wybór komponentów zależny jest od budżetu, który chcesz przeznaczyć na ten cel.
Opublikowano

Trzeba zamontować taki konwerter lub nawet tańszy, bez remote pod tylne glośniki luv wyjść z nich kablami do wzmacniacza który ma wejście wysoko napięciowe i będzie działało.

Pomyślał bym również o wymianie fabrycznych głośników z przodu i wytłumieniu drzwi a będziesz zadowolony

Pozdrawiam !