Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
poza rocznikiem wszystko w miare sie zgadza :|
Opublikowano
Przedni zderzak coś wg mnie za nisko leży, BTW, jak cena już z opłatami to dość tanio (pytanie: dlaczego?). Sprawdź na mobile.de ile takie chodzą. M-pak, polift itd.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
szczerze, to nie wiem skąd oni takie cudeńka znajdują i jeszcze w takich cenach, w sumie nie wiadomo jaki ma przebieg, ale to i tak 37 900 po opłatach plus zarobek sprzedawcy, niesamowite...
Opublikowano
tak jak szukałem po DE, to ok 7-8tys można wyrwać takie kombi,2004-2006r, ta jest z grudnia 2006, podejrzewam, że ta mu wpadła ok 7 max 7500Euro, może przelot duzy stąd cena, plus przyprowadzenie auta i opłaty to i tak kolo przytuli z 3-4 koła, widać, że przypicowane jest, zdjęcia obrobione, żeby nie było widać żadnych rys, odprysków itp. ciekaw jestem tylko czy jest cała i czy wszystko śmiga jak powinno
Brutal Money Waster!
Opublikowano
Akcyza to temat do ogarnięcia :) Auto z naszego miasta i sprzedawca też nam znajomy ;)

czyli co? warto się trudzić czy odpuścić??

Brutal Money Waster!
Opublikowano
obejrzeć zawsze warto :)

ok, dzięki, jesli jeszcze będzie to ją obczaje w czwartek i opiszę co i jak, może nawet zakupię tego bolida :)

Brutal Money Waster!
Opublikowano
Raczej powtornie. Chyba.prawie 300 na tylnych nadkolach.klapa rdzewieje.ale najlepsze to ze dogadalem cene wczoraj bo jechalem do Plauen i mowie ze hak wroce to wezme.mial jeszcze spuscic na recykling.37 a dzis dzwonie ze jutro przyjade a kolo mowi ze 37500 plus oplaty 800.qrvaaa.co za gosc.omijac Panowie z dalekaaaaa
Brutal Money Waster!