Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Wpadłem na pomysł aby wymienić fabrycznego gniota na coś lepszego, szukam radia z nawigacją ale znajduje tylko chiński badziewia (lub być może już nie badziewia) oglądałem ostatnio krugera km2002 i całkiem fajnie to wyglądało nie słyszałem jednak jak to gra. Macie jakieś doświadczenia z takimi urządzeniami?

Opublikowano
Na jednostkę, która już zacznie reprezentować dobry poziom i będzie posiadała pożądaną funkcjonalność należy przeznaczyć kwotę od 1500 PLN. Krugera bym odpuścił.
Opublikowano
Jeśli za 1500zł kupię coś firmowego z nawigacją (na której ruszy auto mapa) to z chęcią tak zrobię.
Opublikowano

Nie polecam zakładać Chińczyków typu Canva Peing Kruger itp.

Bardzo wiele ludzi przyjeżdża do nas do warsztatu Car Audio z takimi radia mi do naprawy zaraz po gwarancji. Kilka zakładaliśmy na życzenie klienta, bo takie sobie kupił, to szału nie było wręcz porażka, szczególnie pod wzmacniaczami.

Ja mam obecnie jednostkę Pioneer AVH-X7700BT + AVIC-F260 i jest naprawdę kozak, ale cena oscyluje w granicach 3 tys za zestaw.

Pozdrawiam !
Opublikowano
Nie mam na myśli produktów z grupy, którą wymieniłeś. Instaluję stacje Alpine, Clarion, Pioneer, Kenwood i takie jak GMS czy Phantom, więc mam porównanie. Do niektórych bez 3-4k nie podchodź, a nigdy nie chciałbym ich mieć w swoim prywatnym samochodzie.
Opublikowano

Czyli co proponujesz w tej cenie, jestem zwyczajnie ciekaw?

Dziś był u mnie klient i chciał tego typu radio do e46 i u dystrybutorów nie bardzo był jakiś wybór, nawet GMS kosztuje ok 1700zl. Do tego trzeba doliczyć ramke, przejściówkę i ew moduł sterowania z kierownicy.

Klient ostatecznie zdecydował się na porządne zwykle radio Pioneer z górnej półki.

Pozdrawiam !
Opublikowano
Chodzi mi po głowie ten phantom, tylko szukałem zdjęć jak to wygląda po montażu w x3 (czy za bardzo całość nie wystaje poza obrys deski). Może ktoś dysponuje jakimiś fotkami?