Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przymierzam się do zakupu BMW E92 i szukając ofert głównie znajduję 325i i 335i, bardzo mało jest 330i, a ten silnik najbardziej mnie interesuje. Zastanawiają mnie też ceny tych aut, np. w Niemczech, 325i spokojnie można znaleźć z dobrym wyposażeniem za ok 11 tys. €, a 330i zaczynają się w zasadzie od 15 tys. W tej cenie są już 335i, skąd taka ogromna różnica między 325 a 330? Interesują mnie auta w manualu z roku 06/07 silnik N52. Pytanie, z jaką realną ceną do zapłaty trzeba się liczyć przy zakupie E92 330i N52 272km? Bo ceny w Niemczech rzędu 15/16k € za średnio wyposażony 06 rok są chyba trochę przesadzone...
Opublikowano

Jest to jakieś uzasadnienie, ale znowu przy tych cenach popyt chyba nie jest zbyt wielki. W Niemczech widzę od ponad miesiąca te same ogłoszenia.

3-litrowe benzyny były brane do flot na taką skalę? Myślałem, że to dotyczy głównie 2.0 i 3.0 diesli.