Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Koledzy mam kolejne zagadnienie. Pojawia się komunikat otwarcia bagażnika ( bootlid open ) ale jak to bywa oczywiście wszystko jest zamknięte... Nie piska nic za bardzo, nie mruga jednak pojawia się co przy włączaniu i wyłączaniu silnika co lekko irytuje. Wie ktoś coś co to może być? Byłem na kompie ale nic nie pokazało tzn błąd żaden nie wyskoczył a zamki wszystkie trzymają dobrze...

Buczu
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
poradziles sobie juz z tym problemem? u mnie rowniez wyskakuje ten komunikat a klapa u burta sa zamkniete i oswietlenie bagaznika rowniez dziala jak nalezy. Moze ktos wie gdzie znajduje sie ten czujnik od otwrcia klapy? zamek w burcie czy moze w klapie?
Opublikowano
Tak, generalnie u mnie był problem z tym ze trzebabyło bardzo mocno trzasnąć zeby sie załączyło. Przesunąłem uchwyt zamka który jest na burcie, żeby nieco wcześniej łapał i teraz nie ma zadnego problemu
Buczu