Skocz do zawartości

Motul EXPERT S 10W40 co to jest za olej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie do znawcow rynku środków smarnych. w środę byłem ze szwagrem w Niemczech po samochód. Auto używane od pierwszego właściciela, ktory oddał je do tego samego salonu, w którym kupił je w 2006 roku a wziął sobie nówkę. Cały czas serwisowane w tym salonie tam robione wszystie wymiany. Zapytałem właściciela jaki olej był zalewany do niego. Zabrał mnie na warsztat pokazał beczkę, zrobiłem zdjęcie etykiety i tu zaczyna sie problem a mianowicie nie moge znalesc nigdzie tego oleju. Wpisanie w google hasła Motul EXPERT S 10W40 daje tylko tyle ze znajduje jakis olej motul trans EXPERT do skrzyń biegów. Nawet na stronie Motula nie znalazłem wzmianki o tym oleju. nie mam zielonego pojecia o co chodzi.
Opublikowano
A po co Ci ta wiedza? Przecież nie ma znaczenia co było wlewane. Kup sobie Motula X-cess 5W40 i będzie ok.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
z czystej ciekawości. Internet milczy nigdzie nie ma zadnego info na ten temat a olej fizycznie istnieje bo beczkę widzialem na własne oczy. Jak dla mnie to dziwna sytuacja. A auto zalane zostalo Motulem 6100 synergie 10w40
Opublikowano
To wrzuć zdjęcie. Na stronie go nie ma, a tam raczej są wszystkie ich produkty.