Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej - poszukuje naklejek na zaciski z logo M. NA allegro niestety w zlym rozmiarze. Ktoś się orientuje skąd to brać?

Udało mi się zmierzyć oryginalne literki M z zaciskow performance - 12mm x 40mm. Ktoś może coś pomóc?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

podeslij link.

Ja wszystkie ktore znalazlem to niestety w zlym rozmiarze...

Opublikowano
poszukam jak coś natrafie to wrzucę. Ogólnie widziałem gdzieś podobno oryginalne kalkomanie znaczka ///M na hamulce jak szukałem carbonowych zaciskow do F07 tylko kurde nie pamiętam gdzie, na allegro też są aukcje renowacji załych zacisków za ok 800-1000zł popytaj też tam. Gościu mówi, że może dowolne napisy nanieść na zacisk więc może ma jakiś patent za przystępny grosz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gadalem z nim. mowil ze ma naklejki w oryginalnym rozmiarze gdzie literka //M ma 18mm. tylko ze u mnie ma 12mm :D
Opublikowano
jezeli masz wysokorozdzielczosciowy plik to ci moge druknac na foli przezroczystej samoprzylepnej w dowolnym rozmiarze

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Wlodi szuka orginalu ktory nie istnieje :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oryginalne znaczki chyba są malowane a nie naklejane :D
Opublikowano

a ciekawe nie sprawdzalem.

W sumie mozna to rownierz zrobic tampodrukiem tylko potem musial bys to poleciec lakierem bezwarwym zeby tempodruk nie zszedl.

Moja La Bunia

DO E9x :

• 8 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Znalazlem gosci robiacych na wymiar.

Dodam ze jakosc super i po wielu myciach sa jak nowe.

[email protected]

Zamawiałem do siebie

2 x 35mm x 12mm

2 x 45mm x 15mm

Zaplacilem 6,99zl/sztuke