Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam mały/duży problem z klimatyzacją która jest nabita szczelna a mimo to nie działa. Kompresor załącza się, bezpieczniki te za schowkiem sprawdzone, przy wciśnięciu śnieżynki na klimatroniku słychać zmianę pracy nawiewów a mimo to powietrze wydobywa się ciepłe. Dopiero co zakupiłem auto i na początku odniosłem wrażenie jakby nie działała ale szybko od tego odszedłem stwierdzając iż mi się wydaje ponieważ zaczęła chłodzić bardzo wydajnie a teraz znowu nie działa więc wydaje mi się że problem gdzieś z elektryką. Podpowiecie co mogę jeszcze sprawdzić czy bmw ma jakieś typowe bolączki dla tego układu? W audi często tego typu problem stanowiły klapy strumienia powietrza nawiewów ale czy w bmw też tak potrafi być?

Opublikowano
Tak na 16C obieg otwarty pokrętło te pod nawiewem na max w stronę chłodnego (niebieskiego) mimo to nic :(
Opublikowano
Zapomniałem napisac że auto to e90 2.0d 177 lci z cic. W cic nie mam jako tako ustawień klimy natomiast pokazuje się obrazek z rozłożeniem nawiewu podczas przejścia na "auto" tam raczej nic nie przestawiłem
Opublikowano
Wyszedlem z roboty na zewnatrz okolo 15C a z nawiewow lod wiec klima dziala, jadc do pracy bylo ok 23C na zewnatrz i nie działała. Moze temperatura zewnetrzna ma jakis wplyw na ktorys czujnik?
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Widac mozgownica Ci zamarzla i postanowiłeś zablokować dzisiaj 4 klubowiczów umawiając termin na grupowe i nie pojawiając się a potem bezczelnie blokując mój telefon, Twój numer dostały osoby które czekały w kolejce aż się łaskawie pojawiz i dzięki Tobie ich auta nie zostały zrobione . Życzę wszystkiego dobrego i dużo zdrowia bo się przyda

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Takie problemy zalatwiaj przez PW

Bym sie zgodzil ze rzeczy prywatne sie zalatwia na priv.. ale w tym wypadku dlaczego ? to takie trudne przyjechac na umowione spotkanie albo zadzwonic ze cie nie bedzie ? nie nawidze takiego postepowania i wole wiedziec ze ktos tak robi, zeby sie nie umawiac w razie czego.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie