Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
Czy posiada ktos wsprzedazy na forum taka glinke oraz wosk i czy bedzie on lepszy od collinite?

mniej będzie ciagną kurz niz coli, ale trudniejszy w aplikacji...

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja mam kilka wosków.

Coli 476 - fajny wosk, naturalny. Przyciaga syf

Soft99 12months do ciemnych - Lepsza trwałość, nie przyciąga tak syfu podobna hydrofobowość

Zymol Titanium - trwałość jak Coli, lepsza hydrofobowość, przyjemna aplikacja.

Opublikowano

Zestaw juz kupiony u kolegi ze sklepu bestseller czekam na ładną pogode i ruszam z tematem☺

URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/f74d550d70697db8]f74d550d70697db8med.jpg[/url]

Opublikowano
Zestaw juz kupiony u kolegi ze sklepu bestseller czekam na ładną pogode i ruszam z tematem☺

No i pięknie :cool2: widzę, że nawet testerek Shiny Garage Back2Black się znalazł :norty: zapraszamy ponownie !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Szybkie pytanko do was, czy do ciemnego lakieru Meguiar's gold class carnauba wax będzie ok? czy polecacie bardzien ten fusso dark coat?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wczoraj woskowałem auto.

Mycie, glinkowanie glinka valetpro żółta chodz polecam bardziej bilthamber, cleaner shiny z właściwościami lekkościernymi, i wosk softa z postu który dodałem wyżej. Oto efekt. Przyznam że trochę się spieszylem ale ok 7h zeszło

623f16ea1adbefa6med.jpg

3586455a4620ee37med.jpg

• 4 tygodnie później...