Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czytająć powyższe wypowiedzi wydaje mi sie ze dla niektorych idealnym samochodem bedzie Fiat Siena na 14 calowych kołach z profilem opony min 75 i zawieszeniem conajmniej 40cm miedzy progiem a ziemią :mad2:

przynajmniej jedna odpowiednia wypowiedz :cool2:

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Siemka, to forum jest dość konserwatywne w swoich opiniach, z tego, co zauważyłem. Ale jednak 10'' z tyłu, to bedzie masakra bez poszeżania błotników. Ja mam 9''x16 215/40 i jest ok jak nikt z tyłu nie siedzi, albo jak w dołek nie wjade przy znacznej prędkości. Wymień sprężynki i zobaczysz jak sprawa będzie wyglądać. Jak kupiłem moją miała z tyłu opony 255/50, to była masakra!! Ale i tak troche na nich pojezdziłem, a nie mam poszeżanych błotników. G-Style RULEZ!!! Peace
Opublikowano
wyciągnij błotniki i bedzie ładny GERMANIK :!: :cool2: u mnie tak było i wygladało kozak
Mi to bardziej WT pachnie.

Widze że znawca jesteś :duh: , chyba nie rozumiesz trendu German Style , Cult Style itp. , w takim razie w niemcowni 90% tuningowanych aut to wg ciebie WT :duh:

My Polacy w zasadzie mamy jeden problem. Jeździmy niemieckimi samochodami, które są bardzo dobre. Na tym umiłowanie "niemieckiego" stylu powinno się skończyć. Co Niemcy mają takiego "fajnego"? Kobiety, architekturę, piwo, a może NRD? Odpowiedź- nic. 99% Niemców to WT.

Opublikowano
czytająć powyższe wypowiedzi wydaje mi sie ze dla niektorych idealnym samochodem bedzie Fiat Siena na 14 calowych kołach z profilem opony min 75 i zawieszeniem conajmniej 40cm miedzy progiem a ziemią :mad2:

Masz racje takim samochodem objade nie jedną beje na 265/10/21 heheh :duh: Po co mi mega silnik żeby jeździć 40km/h :duh: no bo szybciej nie wejde w łuki między studzienkami :D nie mówiąc o snopie iskier w nocy hehe no chyba, że ktoś lubi ale to jest wiejskie :!: Miałem Miśka 3000GT i co z tego jak po Sosnowcu za Cinquakiem nie nadążyłem bo koleś miał 13'' i wysoki profil (mówie o centrum a to co jest na osiedlach to historia :shock: ) a ja oberwałem sobie skrzynie :duh: i po co mi te 300KM było przejechać się do Krakowa na kawe raz w tyg. 250km/h śmieszne :mad2: Nie mówiąc o parkowaniu w mieście, urwanych osłonach silnika, krzywych alusach, zniszczonych oponach, obdartych zderzakach a co by było gdybym nie uwarzał na samochód :duh:

Pewnie niedługo zobaczymy wątek "Gdzie prostują alusy" heh znam b.dobry warsztat w Kat moge polecić :D Nie mam nic przeciw dużym felom ale nie w tym kraju.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Witam

Autko w moim profilu ma 17calowe felgi alpiny

tył 265/40/17 przód 235/45/17

Ma także sportowe obniżone zawieszenie

Fajnie to wygląda ale............

Felgi prstowałem już chyba z 5 razy albo i więcej

Amorki hmm.. no musałem wymienić

Miska olejowa .........oj biedna ona była tyle obtarć i udeżeń zniosła ale wkońcu poległa

Przedni zderzak też często przy krawężnikach na parkingu cierpiał

Ja sktecznie wyleczyłem sie z takiego obniżonego zawieszenia

Aktualnie z przodu założyłem już normalne sprężynki i przymieżam się do tych na tyle(chętnie się wymienie)

Więc mówie tak,, wielkie alumki........ super zaje.....bi...

nizutkie zawieszenie...........trza sie nad nim ulitawać jeszcze nie wie co go czeka

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

dobre KUJON :cool2:

drogi sa u nas coraz lepsze i miejmy nadzieje ze wiecej bedzie sie pojawialo autek zrobionych w niemieckim stylu a nie w stylu rosyjskim :mrgreen:

prawidlowy wybor zawiechy i mozna ...sie lansowac,latac bokami,jezdzic jak paralityk w kapeluszu itd .

Opublikowano
Pany róbta co chceta , ja nikomu nie bronie jezdzić na 13 czy na 21 cali , ja uważam że życie jest krótkie , wiec jak szaleć to szaleć, kefir i podwójne ziemniaki.... ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

coscie sie tak do Kujona doczepili.......

jesli ktos chce jezdzic na takich kołach to jego sprawa.....

ja jezdze na 205/55/16 bo ja auto uzywam na codzien i do miasta i na trasy

dzis widzialem sie z gosciem co mam 19 cali w e36 coupe i autem jezdzi.....no wlasnie prawie wogole nie jezdzi tylko na zlot na jakis czas :mrgreen: