Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niestety nie nacieszyłem się długo nowym nabytkiem, a dokładnie nie nacieszyła się nim moja żona.

W nocy z 12 na 13 maja 2015 jakiś s.. ukradł nam auto z pod bloku na Gwiazdach w Katowicach

Może się komuś rzuci gdzieś w oko

Numer rejestracyjny SK 246GK

- felga stalowa + kołpaki + opony zimowe

- przyciemniona tylna szyba

- dwa foteliki dziecięce na tylnej kanapie

http://imageshack.com/a/img673/1236/Lmd5er.jpg

Opublikowano

czytałem gdzieś że obecnie po kradzieży złodzieje odstawiają auto na inny parking żeby sprawdzić czy nie ma GPS ,może warto pojezdzić po miescie i poszukać

, ręce sk.....m z tyłka powyrywać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
czytałem gdzieś że obecnie po kradzieży złodzieje odstawiają auto na inny parking żeby sprawdzić czy nie ma GPS

GPS dla profesjonalistów to śmiech a nie zabezpieczenie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może, ale nie każdy złodziej to profesjonalista, więc przejechać/przejść się warto
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To właśnie "profesjonalni" złodzieje bojąc się o swoje dziuple, zostawiają samochody na różnych osiedlowych parkingach, żeby nie wpaść przez jakąś elektroniczną nowość. Obserwują samochód przez tydzień, a jak się właściciel nie zjawi, to samochód do dziupli, pasera i za chwilę mamy piękne, tanie, używane części na allegro itp. Warto objechać wszystkie parkingi pod blokowiskami. Tak twierdzą policjanci zajmujący się tym typem złodziejstw. Ręce obcinać qu..om.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Urządzenie do skutecznego zagłuszania lokalizatorów można kupić za 200 PLN . Po 4 godzinach auto jest rozebrane na części pierwsze . Nie widzę powodu aby złodzieje odwalali tygodniową szopkę z osiedlowym parkingiem . Po czym ryzykowali jeszcze raz podchodząc do auta które może być też obserwowane przez policję .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Już to tu opisywałem przypadek mojego sąsiada. Chyba w lutym wyciągneli mu z garażu nowe berlingo. Znaleźli go po paru dniach na parkingu osiedlowym kilka kilometrow od nas. Policjanci mówili właśnie, że tak złodzieje dziś robią. Czemu? Bo właśnie boją sie namierzenia.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

• 1 miesiąc temu...