Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sworzeń wahacza tylniego,sworzeń łączący wahacz z nadwoziem tzw. sworzeń górny.pytanie moje brzmi czy mozna kupic jakis lepszy wzmacnianmy czy najlepiej standard do sedana e36 w moim przypadku?co o tym sadzicie??pzy zawieszeniu sportowym niskim i twardym?
Opublikowano
Oby nie jakies tanie zamienniki bo za pare tyś znowu będziesz wymieniał.Ja polecam (nie jestem pewien jak to się pisze) Lenfender. W sklepie z częściami powinni wiedzieć o co chodzi. Kiedyś wymieniałem części zawieszenia w firmie naprawczej pod Lublinem, która sama tego typu elementy produkowała. Powiem, że co 5 tyś km do nich jeździłem, gwarancji nie uznawali tylko wstawiali kolejne. Zamienniki to lipa ale ten "lenfender" daje rade.
www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
Ja zmieniałem niedawno. Kupilem firmy LUCAS nie były w sumie tanie bo płaciłem coś w granicach 48 zł za sztuke po rabacie. Efekt był taki ze po 2 tygodniach jedna z nich (po wejściu bokiem w zakręt) po prostu wyskoczyła. Teraz kupiłem firmy Meyle kosztowała coś 45 zł i jak na razie jeżdżę okolo 1,5 miesiaca przy tym obniżyłem własnie tył i wsadziłem felgi 17" i jest ok.