Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. od jakiegoś czasu moja e60 podczas hamowania wydaje dziwne dzwieki tak jakby ocieranie lub bardziej skrzypienie ale tylko w momencie hamowania i wylacznie w czasie jazdy.. na postoju na luzie nic nie slychac dopiero jak wrzuce D i delikatnie rusze to slychac te dzwieki,,, Dodam ze gdy auto stoi na luzie to nic nie slychac podczas wciskania pedalu od hamowania. Dodam jeszcze ze tarcze i klocki mam juz do wymiany i juz w krotkim czasie bede sie za to brał.. Mam nadzieje ze to pomoze. A moze macie jakieś inne uwagi co do tego ocierania? Dziekuje i Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wymień tarcze i klocki.
Opublikowano
Dodam jeszcze ze tarcze i klocki mam juz do wymiany

Chłopie piszesz, że tarcze i klocki masz do wymiany to zrób to i nie szukaj innej przyczyny bo to z pewnością klocki już są tak wytarte, że dają taki objaw. Pamiętaj - klocki wewnętrzne prawie zawsze ścierają się więcej co widać dopiero po zdjęciu koła.

arti200. Pozdrawiam!