Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chcialbym wymienic komputer ze swojej beemki (320i96r) na cos lepszego tzn na komputer ktory pokaze mi srednia prekdosc srednie spalanie na danym odcinku itp. cos podobnego ma znajomy w 5tce. jest taka mozliwosc i mniej wiecej ile $$$ trzeba szykowac?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mniej wiecej nowy w aso kosztuje 2700zł (słownie dwa tysiące siedemset złotych) bez instalacji, gongu, sygnału dźwiękowego itp. dupereli potrzebnych do zamontowania, nie mówiąc o wersji z check control z modułem i kompletem czujników.

A cena używki, to zależy od sprzedającego.

Opublikowano

WItam

uzywany full Board okolo 250-300 nawet jest w tej chwili do kupienia na allegro http://www.allegro.pl/item107918625_komputer_pokladowy_bmw_e36_coupe_.html , reklamowal sie kiedys gosciu z allegro ze przerabia z mniejszych komputerkow lub nawet bez na fulle (poszukaj w dziale z czesciami)

Pozdrawiam

P.S

Moze warto by przygotowac jakis FAQ odnosnie Komputerka chetnie pomoge mam troche materialow