Skocz do zawartości

316.Brak świateł STOP w lampach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Zważywszy na to ,ze jestem tu nowy prosze o wyrozumiałość. Ale przeglądając intresujące mnie wątki , które były juz tutaj poruszane nie znalazłem odpowiedzi na mój problem a mianowicie brak świateł stop w lampach. Problem byłby o tyle prostszy ,zeby nie było ich wcale lecz mam tylko jedno- to trzecie na szybie. Sprawdziłem to co mogłem czyli bezpieczniki w komorze silnika i żarówki zachowawczo na nowe.. Czujnik pod pedałem wykluczyłem bo niby działa skoro to trzecie jest. Prosze o jakieś podpowiedzi bo jazda bez tych swiateł jest troche nie teges .Pozdrawiam!

Opublikowano
Sprawdź oprawki żarówek. tam są blaszki które się wypalają.
Opublikowano
  • Autor

generalnie to sprawdziłem oprawki podoginałem blaszki żadnych nadpaleń ani niczego podobnego nie widze..

hmm a z pomiarami może nie będe się kompromitował gdyż jakiekolwiek pomiary są mi obce inaczej mówiąć zwyczaajnie nie potrafię .. tak tak wiem jak to brzmi. :P

Opublikowano
generalnie to sprawdziłem oprawki podoginałem blaszki żadnych nadpaleń ani niczego podobnego nie widze..

hmm a z pomiarami może nie będe się kompromitował gdyż jakiekolwiek pomiary są mi obce inaczej mówiąć zwyczaajnie nie potrafię .. tak tak wiem jak to brzmi. :P

Z jakich okolic jesteś może Ci to ogarnę

Opublikowano
  • Autor
hmmm generalnie to łodzkie - łowicz :P wiec troche słabo .
Opublikowano
  • Autor

Temat do zamkniecia problem rozwiązany.

Generalnie to sam się rozwiązał- widocznie coś jednak nie łączyło w oprawkach i nadal nie łączy.. obracając żarówką na którymś obrocie zaświeciła odziwo, nie wiem jak to wytłumaczyć.