Skocz do zawartości

Gdzie kupić EWS cały komplet ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie . Otóż padł mi Immobilizer w aucie . Co do mechaniki to wiedzą nie błyszczę. Z tego co się doszukałem, jednakże czeka mnie spory wydatek . Czy kupienie coś takiego http://olx.pl/oferta/komputer-sterownik-silnika-bmw-e39-520i-ews-petla-kluczyk-CID5-ID7izur.html#9de6dfae34 i wstawienie rozwiąże mój problem całkowicie i zapale w końcu samochud ? Zastanawiam się czy ogólnie dobrze szukam .
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ty masz inny typ sterownika.

Musisz szukać dokładnie taki jak masz i to z auta o tej samej pojemności silnika.

Ale możesz "naprawić" własny sterownik poprzez zamontowanie w nim emulatora ews.

Niestety jeśli nie masz minimum podstawowej wiedzy w tym temacie to będziesz miał kłopot samemu to zrobić.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Jeżeli komplet jest z przed lifta to będzie ok
Opublikowano
Tam w opisie graty niby pochodzą z dwu litrówki, ale sprawdzając nr VIN który jest widoczny na DME wychodzi, że dawcą było E39 523i anglik w manualu pochodzący z 04/1999 .
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.