Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka kupiłem cb radio super sprawa mozna latać po trasie ile się da mobile wszystko powiedzą o korkach wypadkach gdzie jak dojechać gdzie suszą gdzie stoją radary itd. wszystko zajefajnie ale po trasie tam gdzie latają mobile tirami , problem jest kiedy odbije sie w bok z trasy i Wtedy nikt cię nie ostrzeze chyba ze jakiś mobilek leci z cb !

wszytkie mandaty które zapłaciłem były w wioskach. I JESZCZE JAK ZOBACZY BUNIĘ TO NIE IDZIE SIĘ Z NIMI DOGADAĆ CHYBA NAS NIE LUBIĄ NASZYCH BUNI :naughty: :naughty:

czy są i czy ktoś testował ANTYRADARY takie co wykrywają wszystko CZY TO DZIAŁA ?

GDZIE KUPIĆ

I JAKIE SĄ NAJLEPRZE

?]

POZDRAWIAM LATAJĄCY BUNIĄ

Opublikowano
Ale jak cie pały zatrzymają i wylukaja że masz antyradar to ci go zabiorą :?
Axel
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Hejka kupiłem cb radio super sprawa mozna latać po trasie ile się da [...] problem jest kiedy odbije sie w bok z trasy i Wtedy nikt cię nie ostrzeze [...] I JESZCZE JAK ZOBACZY BUNIĘ TO NIE IDZIE SIĘ Z NIMI DOGADAĆ CHYBA NAS NIE LUBIĄ NASZYCH BUNI :naughty: :naughty:

Jest prosta metoda - ZWOLNIĆ :!:

Będzie bezpieczniej dla Ciebie i dla wszystkich w okolicy. A i policji nie będziesz się musiał tak obawiać.

Ja przez ostatnie 6 lat nie dostałem żadnego mandatu, chociaż zrobiłem w tym czasie 150 tys km. A nie mam żadnego CB ani antyradaru na pokładzie...

Ale jak cie pały zatrzymają...

Jak będziesz w potrzebie to też się będziesz do nich zwracał per "pały"? :? Nie jestem jakimś specjalnym miłośnikiem policji, ale zazwyczaj nie przywalają się bez powodu...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano

no tak tylko powiec mi kto jeżdzi 50km/h :duh: :duh: przez wioski ????

jak chciał bym się toczyć to bym sobie kupił 126p

pozatym w terenie zabudowanym zwalniam ale trudno jest jechać 50km/h zawsze tak wychodzi + - 20

i już misiak sie cieszy

Opublikowano
Bastek moje wyrazy uznania! Jestem pod wrazeniem (miałeś farta :mrgreen: ) mozna tylko zalowac ze tak malo jest takich wsrod kierowcow bmw
Opublikowano

Ja pomykam z antyradarami od 1999 roku. Skuteczność ocenian na 80%. Bardzo istotne jest dobre zamocowanie. Ja główny moduł wkładam pod podsufitkę w okolicach lusterka wstecznego a czujniki (na ekranowanych kablach) przy szybie przedniej i tylnej. Wyłącznik robię pod kierownicą.

I najważniejsza sprawa: zapomnij o jakimś badziewiu poniżej 500PLN. Jak już kupować to tylko z najwyższej półki.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
no tak tylko powiec mi kto jeżdzi 50km/h :duh: :duh: przez wioski ????

jak chciał bym się toczyć to bym sobie kupił 126p

pozatym w terenie zabudowanym zwalniam ale trudno jest jechać 50km/h zawsze tak wychodzi + - 20

i już misiak sie cieszy

Jak się kiedyś wpakujesz na coś to zobaczysz czemu tam jest 50 :twisted2:

We wioskach lepiej zwolinić-moja rada. Nie raz szalałem i potem hamowałem gwałtownie. Nie ma sensu.

CB-nie mialem.

ANty-ok. :cool2: Tylko nie wyhamujesz za dużo...

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
...ja nie uzywam...ale podobno dobra rzecz.Mozesz tez powiesic plyte CD na przedniej szybie :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :cry2: :cry2: hehehe...a tak powaznie na rynku dostepne antyradary ktore maja zasieg 700-1000m.Oczywiscie odzwierciedla to cena ale czasami warto zainwestowac.Najlepsze jest to ze wyglada to jak"cos" i palki nie pokapuja... :D Jak nie mozesz znalezc w polsce sprobuj na www.ebay.uk Powodzenia.