Skocz do zawartości

325td brak pradu na swiecach żarowych, przekaźnik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ma moze ktos rozpiske przekaznikow do bmw e36 2.5td. nie podgrzewa mi swiec wiec pewnie to przekaznik albo moze cos innego?
Opublikowano
mialem taki sam problem - mi tylko sie uszkodzil sterownik od swiec - tzn daje napiecie ale za maly prad - wiec przekazniki mam ok, zrobilem sobie dzisiaj wlasny uklad podgrzewania i wyprowadzilem go z pod kolektora - teraz bedzie latwiej swiece sprawdzac czy sa dobre.
Opublikowano
a gdzie ten sterownik jest bo nie mam pojecia, czyli przekaźnik może byc w porządku?
Opublikowano
a sprawdziles bezpiecznik taki 80A poniewaz jezeli spalila sie jedna ze swiec bedzie ci palic bezpiecznik nawet jak wymienisz na nowy
Opublikowano
ale wymienialem swiece na nowe wszystkiea który to jest bezpiecznik od swiec, i gdzie jest, ja mam wszystkie bezpieczniki w skrzynce czarnej dobre,
Opublikowano
nie znajduje sie on w glownej skrzynce, tylko obok przekaznika przynajmniej tak jest u mnie w e-30. Miedzy kielichem, a przednimi swiatlami z lewej strony jest tam taki czarny prostokat
Opublikowano
bezpiecznik od swiec jest po prawej stronie auta (w e34) - pod pokrywa (tam gdzie jest komputer) jest to male czarne pudelko i z boku ma bezpiecznik (identyczny jak w e30)