Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Skąd wiesz że auto jest wypadkowe?i w czym problem że Tureckie ,sam kupiłem kilka aut u Turasów i Ruskich oni też nie wszyscy kantują :D Edytowane przez Neandertalczyk
Opublikowano
Skąd wiesz że auto jest wypadkowe?i w czym problem że Tureckie ,sam kupiłem kilka aut u Turasów i Ruskich oni też nie wszyscy kantują :D

:cool2:

Zenuś ma alergię na Turków(może jakieś traumatyczne przezycie :norty: )a poza tym nie napisano w ogłoszeniu unfallfrei co zazwyczaj pomijają i zapewne taka konkluzja.

Opublikowano
O ciapatych nie ma co generalizować, ale jeżeli ktoś mieszkał za granicą i miał z nimi styczność w temacie handlu autami, to niestety jest prawdą, że oszukują, kimbinują na wszystkim i na różne sposoby. Handel to ich "żywioł"
Opublikowano

Zasada jest taka kupując od Niemca ale prawdziwego Niemca mamy 90% pewne auto i święty spokój

Ale cena jest niedobra dla łowcy okazji ,kupując od Turka mamy jajko niespodziankę plus jeszcze polak handlarz to juz mina na 4 kołach :duh:

Pisząc ze Niemiec ma drożej bo wyczyści auto to bzdury wypisane przez człowieka ktory nie ma pojecia o handlu autami

Niemiec ma przeważnie auta dobre lub bardzo dobre z historia serwisowa z rachunkami z naprawy on nie musi oszukiwać bo większość jego aut trafia spowrotem na niemiecki lub austryiacki rynek a Turek ma w 90% auta dla majsterkowicza ,export i dla frajera którego priorytetem jest niska cena a to 90% handlarzy .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zgadzam się z tym co wyżej napisane. Rzadko kiedy auto od Turka jest ładne.

Ile chcesz kolego szwajcar chcesz wydać na auto z opłatami?

Opublikowano
Zgadzam się z tym co wyżej napisane. Rzadko kiedy auto od Turka jest ładne.

Ile chcesz kolego szwajcar chcesz wydać na auto z opłatami?

Rozmawiałem przez telefon z tym jak nie którzy twierdzą :D turkiem i powiedział,że za 11300E odda,dalsze negocjacje na miejscu,tylko moje pytanie dotyczyło oceny samochodu konkretnie w tej wersji a nie placyku na którym się znajduje.

Opublikowano
Jak będziesz na miejscu to negocjuj mniejszą cenę. Auto idzie przecież na export, więc mniejszy podatek zapłąci od sprzedaży (jak to prawdziwy i uczciwy handlarz, który płaci podatki)...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Rozmawiałem przez telefon z tym jak nie którzy twierdzą :D turkiem i powiedział,że za 11300E odda,dalsze negocjacje na miejscu,tylko moje pytanie dotyczyło oceny samochodu konkretnie w tej wersji a nie placyku na którym się znajduje.

tak twierdzą tylko ich potomkowie na polskiej ziemi :mrgreen:

najlepiej jakbyś tam miał gdzie się zahaczyć na parę dni.

ja jadę do sprzedawcy w pon. i mówię że jak się nie sprzeda do piątku to przyjeżdżam i biorę za tyle i tyle.

zazwyczaj to chwyta i można sporo utargować bo jak zobaczą że wpadasz i wypadasz to nie są skorzy do negocjacji.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
No to tak optymistycznie :). Powiedzialbym z 55k pln, bo na pewno bedziesz miał trochę tam wkładu zawsze.

5 tyś WKŁADU? :shock: zakładasz jakiś remoncik :D