Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym doposażyć moje maleństwo w bluetooth ori nie interesuja mnie zamienniki czy paroty ;) auto nie ma żadnej wiązki oraz modułu

jaki jest przybliżony koszt takiego zestawu ?

Opublikowano
Poczytaj forum bylo to dokładnie opisane. :search:

poszperałem ;) ale szukam osoby z Warszawy albo okolic która by mi to zamontowała i zakodowała

Opublikowano
Tu masz komplet do montażu dolicz kodowanie.http://www.ebay.com/itm/BMW-E90-E60-F01-E92-M3-M5-M6-X5-528i-B7-320i-bluetooth-USB-AUX-audio-interface-/181273205524?fits=Make%3ABMW&hash=item2a34b99b14&vxp=mtr
Opublikowano
Ponad 500 baksów to cena...... kosmos , moduł 150-500zł (zależy jaki), antena ok. 50zł, mikrofon ok.30zł , stelaż do modułu często bywa w kpl. z modułem i pozostaje "upleść" wiązkę wraz z światłowodami. Montaż wraz z uruchomieniem .... trudno powiedzieć, ja osobiście zapłaciłem za montaż z uruchomieniem z tego co pamiętam to około 200zł.
Opublikowano
Jesli kolega pisze ze chce mieć oryginał bez rzadnego druciarstwa to akurat ten komplet taki jest,nie wiem kolego gdzie kupisz modul za 150zl i dotego sprawny. :D
Opublikowano
Za 150zł osobiście kupiłem, wiem, że są moduły za 500zł, ale trzeba szukać, dorobienie wiązki tzn. wpięcie przewodów (elektrycznych , światłowody) do kostki to wg. Ciebie druciarstwo??? Pisałem o cenach oryginalnych części BMW (mulf, mikrofon, antena, stelaż) nie o jakiś dziwnych zamiennikach. Także nie rozumiem Twojego słowa "druciarstwo" . Oryginalną wiązkę też musiały jakieś "rączki" upleść he he . Czyli doposażanie BMW to druciarstwo??? Doposażając BMW zawsze trzeba "jakąś" wiązkę dołożyć :wink:
Opublikowano
Pisałem o wiązce oryginalnej wykonanej fabrycznie a nie domowym sposobem .Następnym razem czytaj ze zrozumieniem,tyle w temacie.
Opublikowano
OK. nie będę z Tobą kolego polemizował , wg. mnie profesjonalnie zrobiona wiązka różni się od tej fabrycznej chyba tylko otuliną izolującą :wink: . Pozdrawiam.
Opublikowano
Ponad 500 baksów to cena...... kosmos , moduł 150-500zł (zależy jaki), antena ok. 50zł, mikrofon ok.30zł , stelaż do modułu często bywa w kpl. z modułem i pozostaje "upleść" wiązkę wraz z światłowodami. .

Dobra to Ty sobie pleć swiatłowody ale autor wątku pytał o oryginalna instlacje wiec porownujesz dwie różne rzeczy.