Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam taki dziwny objaw z ekonomizerem chodzi o to ze czsami jak wejde do samochodu ekonomizer pokazuje mi 2 litry spalania [auto wyloczone ]czasami pkazuje 4litry jak go zapale na chwile i wylocze to po trzech min powraca do zera a czasami jest ok ,czy ktos domysla sie co jest grane?
Opublikowano
a ja sie pytam ile wy macie lat aby wierzyc w dzialaanie takich wynalazkow jak ekonomizery :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :mad2:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano
mam taki dziwny objaw z ekonomizerem chodzi o to ze czsami jak wejde do samochodu ekonomizer pokazuje mi 2 litry spalania [auto wyloczone ]czasami pkazuje 4litry jak go zapale na chwile i wylocze to po trzech min powraca do zera a czasami jest ok ,czy ktos domysla sie co jest grane?

U mnie spada do zera.

-------------------

Artur

Opublikowano
a ja sie pytam ile wy macie lat aby wierzyc w dzialaanie takich wynalazkow jak ekonomizery :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: :mad2:

U mnie w e-30 tolerancja jest do 1l,w e-90 pokazuje idealnie,więc dlaczego nie mamy wierzyć?

Wracając do tematu,mógł go szlak trafić :( Bez diagnostyki się nie obejdzie.

Opublikowano

Nie chodzi o wiare tylko o to ze autko potrzebuje lekarza a to zawsze boli ;)

Opublikowano
panowie nie chodzi o spalanie tylko ze w taką pozycje mi czasem wchodzi i nie wiem co jest za to odpowiedzialne poniewaz jezeli odepne kleme i spowrotem zapne to jest znowu na zero i nie wazne czy auto odpalone czy tez nie