Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy konfiguracji samochodu podkusiło mnie, żeby wybrać wykończenie chrome, a teraz żałuję.

Chciałem zmienić listwy dookoła szyb na shadow line i co się okazało... żeby zmienić cztery głupie listewki (są po dwie na stronie...) należy wymienić uwaga uwaga obie tylne szyby :mad2:

Czy ktoś ma pomysł jak ten kretyński system bmw obejść i wymienić tylko listwy :)? Listwy kosztują 1200 zł (4 sztuki) a z szybami już 3 000 zł

Pozdrawiam,

M.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Szyby można odkleić i potem wkleić, chociaż aso tak nie robi.

Najprościej okleić listwy czarną folią błyszczącą, zrobią ci to w firmie zmieniającej kolory aut poprzez oklejanie. Wyjdzie dobrze, tanio i masz wszystko w oryginale. Wolałbym nie odklejać szyb w nowiutkim samochodzie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Moim zdaniem bardzo ładnie to wygląda i bym nie ruszał.

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja też z pełną świadomością brałem te listwy "chromowane" i wygląda do ciemnych kolorów super. U mnie te "siekiery" w błotnikach są w kolorze nadwozia bo mi się nie podobała wersja szczotkowane aluminium :-)

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

miałem okazję polakierować te skrzela na błotniku ale odpuściłem, raczej nie będę już tego ruszać.

Jestem w trakcie dokładania M Pakietu bo w moim kolorze się nie dało w serii zamówić... zobaczymy jak to będzie na końcu wyglądało :)

Pozdrawiam,

M.

Opublikowano

a co to za kolor?

kolor możesz wybrać dowolny jaki chcesz ale trzeba dołożyć pewnie z 15k jako malowanie indywidualne

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Indywidual kosztuje ok 8,5 kPLN bez znizek

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska