Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie bo ostatnio peknal mi przewod hamulcowy tzn ten co idzie na wszystkie hamulce miedziany i czy od tego moglo zapowietrzyc sie sprzeglo?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

5 ;) bo do prawego tylnego koła idzie długi prawie 4m i krótki około 1m.

Jak kolega samemu będzie brał się za przewody metalowe to powodzenia :mrgreen: .. jeśli ma być jak fabryka.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
5 ;) bo do prawego tylnego koła idzie długi prawie 4m i krótki około 1m.

Już myślałem, że do zapasowego koła w bagażniku idzie ten piąty :mrgreen:

Opublikowano
Cena mnie nie dziwi bo upierdliwość wymiany nie do zaakceptowania hehe :) .
Opublikowano
Wymieniałem komplet tył na nowe BMW OE łącznie z elastycznymi i wszystkimi akcesoriami. W warsztacie dwóch ludzi robiło to od 8.00 do 22.30. Gięcie metalowych przewodów jest ciężką robotą. Żeby dobrze zrobić jest kupa roboty, odkręcanie wydechu, zbiornika paliwa....
Opublikowano
Rbk ja o tym wiem doskonale bo miałem wątpliwą przyjemność hehe ... ostatni wpis w galerii mojej Bumki (ale cały jeszcze nieopracowany).
Opublikowano

.. jeśli ma być jak fabryka.

o kant du..py potłuc fabryke :nienie: po 5 ciu latach pordzewiały polecam raczej miedziane dłużej wytrzymają i łatwiej je wyginać :cool2:

Opublikowano
Jeśli dwóch mechaników wymieniało kilka godzin to czas zmienić zawód.Wymiana prawego 4 godziny.A [BAD] nie mechanik jestem.Oczywiście na miedziany.