Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy,

Pytanko jak w temacie.

Mam dwa kluczyki, jeden ma zona drugi mam ja.

Jest mozliwosc zapamietania ustawien fotela/lusterek w kluczyku?

Chodzi mi o to ze w momencie jak otwieram samochod swoim kluczykiem fotel/lusterka konkretnie sie poustawiaja.

Kiedys gdzies czytalem ze jest to do ogarniecia ale nie pamietam gdzie i jak to zrobic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie działa to w zalżności którego kluczyka używasz podczas ustawiania foteli w czasie ich programowania.
Opublikowano

Jak wyzej w zaleznosci na ktoryn kluczu programujesz pamiec ...najsampierw wkladasz klucz nr 1 ustawiasz wszystko dajesz m potem 1 i tobsamo na kluczu dwa wklafasz klucz dwa i analogicznie ustawiasz wszystko potem M i 2

Zapamieruje lusterka i fotele plus u mnie jeszcze jezyk w menu i jego niektore funkcje jak doswietlenie ktore sobie nastawisz podswietlenie wnetrza - jego czasi jakies tam duperela jak ustawienia klimy nawet potrojny migacz..... ..my na przyklad po wlozeniu kazde swojego klucza ma inny jezyk menu .....