Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam nawigacje tylko ja takiej nie widziałem w żadnej beemce i chciałbym się dowiedziec czy ona jest orginalna ( jak się włacza jest znaczek BMW) jakiego ma softa i czy moge wgrac V17.1 albo V27?

http://imageshack.com/a/img913/6299/9WDsIn.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Pewnie że oryginalna, w '98 wszędzie były napędy DVD iPod-y i telefony łączone przez Bluetooth :mrgreen:

A no i karty SD były też w standardzie :cool2: Menu iDrive to też już stary wynalazek...

Swoją drogą fajne radio Ci ktoś zamontował, najlepiej je wyciągnij i zobacz co to za producent bo chincyki to pewnie kilka takich wypuścili.

Edytowane przez speed1211

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
To dobrze bo już myślałem ze to Chińska tandeta :D a wiesz moze jaki soft ma taki wygląd? bo w ustawieniach nie pisze a chciałbym go zaktualizować bo napewno jest stary :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:duh:

:mrgreen:

Trochę za szybko odpisałeś bo edytowalem posta :mrgreen:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
To dobrze bo już myślałem ze to Chińska tandeta :D a wiesz moze jaki soft ma taki wygląd? bo w ustawieniach nie pisze a chciałbym go zaktualizować bo napewno jest stary :D
Kolega chyba nie ogarnął ironii Speeda...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie ma się z czego śmiać, kolega ma pewnie 18lat i nie pamięta tamtych czasów.

Ale dosyć śmiesznie to wyszło :cool2:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Hahaha teraz się pokapowałem co napisałeś xD pamiętam te czasy ird itp choć mam rocznik '95 :D trochę głupio wyszło :mad2:

Więc to pewnie żółtek ;/ a tak wgl to można coś innego zainstalować oprócz tego idrive? bo zainstalowałem nowe mapy polski i jak włącze navi to się przycina na mapie :/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A na jakim systemie to "jedzie"? Na androida to nie wygląda ani na Windowsa CE.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najpierw musisz się dowiedzieć co to za producent a później dalej szukać odpowiedzi.

Czasami ktoś wkleja te radyjka, są na aliexpress.com ale czy to te same to nie wiem

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Nagrasz jak to chodzi? Chcę sobie zamontować właśnie jakiegoś dedykowanego 2din, ale jak widzę płynność z jaką to chodzi za ponad 2k to mi się odechciewa...
Opublikowano
Tak o to mi chodziło :D Wielkie dzięki :) a wiesz może czy ta firma jest dobra? i czy można zainstalowac nowy system to tego? bo jak próbowałem to mi płytke wypluwa :P