Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ma ktoś możliwość sprawdzenia historii w ASO?

Po czym poznać oryginalne kierunki w 330i?

Po tym, że nie są chińskie, choć w tych nowych BMW już chińskie montują.

Oryginalne do 330i mają srebrne wnętrze tak jak reflektory. W tym przypadku są czarne czyli nie pasują do kompletu.

Opublikowano
co ma za pojęcie detalista o zakupie samochodów w Szwajcarii.

jak ktoś bierze regularnie lawetę albo dwie aut to ma o połowę mniejsze ceny niż jakiś detalista od jednego/dwóch aut.

nie mówię tutaj o stanie i bezwypadkowości.

Tak a polowe ceny dostaje :mad2: ale grzmoty typu Ford citroen kia i inne zwykle auta nie opowiadaj bajek k bo za długo w siedze ,i 90% aut to auta powypadkowe po drugie nawet jakby dostał to auto za darmo to cene ustala sie przez wiedzę co i za ile mozna sprzedac .

Dodam jeszcże ze byłem teraz w szwajcari i zwiedziłem stare płace na których dziesiec kat temu było full Polaków z lorami i lawetami teraz pustki zero ludzi wiec nie mów ze wiza lorami bo nie widziałem ani jednej na polskich czy czeskich blachach .

Zeby było smiesznie pare płacy juz zamknięto stoją tam biurowce .

Lory zobaczysz we Włoszech i belgi .

I dlatego trzeba otwierać pozycje krótkie na franku szwajcarskim. Szwajcarzy i ich gospodarka długo tego nie wytrzyma

Opublikowano
Oryginalne do 330i mają srebrne wnętrze tak jak reflektory. W tym przypadku są czarne czyli nie pasują do kompletu.

Ponadto w tym aucie wszystkie kierunki i lampy tył powinny być pomarańczowe, a nie białe.

Opublikowano
ulep to ty jesteś że ludziom taką ciemnote wciskasz takiego bajkopisarza to dawno nie widziałem, może będziesz brał odemnie auta skoro lupisz przepłacać

Ciekawi mnie ile auto twoich trafiło tu na forum jako okazje cenowe? Tylko nikt sie do nich nigdy nie przyznaje zreszta jak bym sciągał takie tanie trupy to tez bym sie tu nie miał czym chwalić .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
ale po co mi to? wódkę masz lepszą koks czy dziwki odważniejsze? :lol: CZYM JEŹDZISZ???
freude am fahren / fuck downsizing
Opublikowano
ale po co mi to? wódkę masz lepszą koks czy dziwki odważniejsze? :lol: CZYM JEŹDZISZ???

:mrgreen: :cool2: bmw

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Ponadto w tym aucie wszystkie kierunki i lampy tył powinny być pomarańczowe, a nie białe.

I dlatego przednia ma "od czapy' biale. Nic groźnego

Opublikowano

Jeśli Ci pasuje na przyszły tydzień to moge podjechać i zobaczyc jak to wygląda, mieszkam blisko. Chociaż mysle ze rewelacji nie będzie z komisu na warszawskiej.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Zenek i znów jego ceny ze scouta..ja j...e :mad2:

Miałem w styczniu 330iA z 2002r, ori 180-190tys.km. Nic nie malowane od nowości. Cena 22999zl, przyjechało dwóch chłopaków z syndykatu, kumaci goście, zaopatrzeni w kompa i miernik. Sprawdzili, krótka negocjacja i wzięli. Chyba bym musiał na głowę upaść żeby za starego kapcia jakim jest juz e46 dac 28-30k zl. No chyba że za coupe w m-paku.

Opublikowano

Ok, ale IA a nie manual - coś jednak jest z tym mobile - od 10 lat z niego korzystam - są perełki z mPakiem i zdjęcia bez zdjęć wnętrz.

Tyle że u nas nie znajdziesz sztuki a tam są.