Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mysle ze bedzie to twoje pierwsze i ostatnie bmw AMEN .

Kup lepiej 316 za ta kase i bez gazu .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

źle spasowana maska "z deka". :mrgreen: Razi bardziej niż te ohydne 17" stalówki :P

PS. może to mało istotne ale gałka od skrzyni też jakoś mi nie leży. Jakby mieszek niedociągnięty do samej góry.

Opublikowano

Kolego jezeli szukasz 330xi z 2001r za 15tys to najprawdopodobniej masz 15tys na koncie i chcesz zrobić interes życia :D

Tylko weź proszę pod uwagę ze po jej zakupie nie tylko czeka cię tankowanie baku co 400-500km ale prawdopodobnie w ciagu najbliższego roku dołożysz drugie tyle co wydasz na zakup tej padliny. Chyba że zamiast kupna za 25-30tys normalnej 330xi wolisz kupno tej za 15 i potem remont za kolejne 15 i tak to sobie skalkulowałeś :cool2: Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj facet spotkał mnie w salonie bmw i pytał czy mam do sprzedania polifta 330i ja mu ze beda dwa w sobotę na otomoto a on po ile bo w Wrocławiu jest jakiś zac20 tys zł :mrgreen: :duh:

Ja mu że ma jechać :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Jak ktoś chce dać za xi 30 tys to niech przyjedzie do mnie po polifta za 25.

Co? nie ma chętnych? ....rozumiem. Teoretycy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wklejaj zdjęcia i vin Ja przyjadę za 25tys jeśli auto zdrowe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
chyba ksenony bez sprysków.

Ja tam raczej widzę spryski i zderzak od tego modelu, więc nie jest źle :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

:cool2:

Takie zdrowe jak większość na allegro ,szukają najanszej padliny picuja a potem głupa rżną ze tak kupili :mad2:

Co do zaczepiana w serwisie to mnie znają i wiedza ze ciągnę bmw dlatego pytają niestety sa klienci ktorzy chcą Coupe polifta 330ci za 27 :cool2:

Zamiast dawać nam zarabiać wystarczy wpakowac sie do auta i jechać 1000-1200 km w jedna stronę i kupic ? Proste?

Tylko po co jak u nas sa na allegro tansze .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ludzie już Ciebie w salonie BMW zaczepiają ot tak :mrgreen: :?: Jestem po wrażeniem...

spryski są.

to nie zwykły człowiek to dyrektor generalny BMW pytał o te poliftowe e46.

chciał mu wręczyć nagrodę w dziedzinie importu samochodów używanych z niekręconym licznikiem :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
[...]

Co do zaczepiana w serwisie to mnie znają i wiedza ze ciągnę bmw dlatego pytają niestety sa klienci ktorzy chcą Coupe polifta 330ci za 27 :cool2:

[...]

I w ASO oczywiście polecają ciebie :duh: Większego mitomana na tym forum nie ma. Kiedyś był niejaki "besiowy", ale wyprzedzasz go o lata świetlne.

Opublikowano

Po co pier.....nie na temat żal dupsssko ściska ?

Ehhh ta Polska nie dziwie sie ze młodzi spi.... Z tego kraju .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie na temat, dobre :mrgreen:

Opanowałeś ten dział niszcząc go kompletnie, osiągając przy tym nie lada sztukę napisania 3000 postów, w których żaden nie mówi nic o ocenie aut.

To jest dopiero nie na temat :cool2:

Opublikowano
A ty jestes bezrobotny ze czytałeś moje 3000 postów? Mysle ze napisze ksiazke o ludziach szukających za pół darmo bmw :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
napisz lepiej jak handlowałeś wzmacniaczami gsm i innym szmelcem zanim się nie "przebranżowiłeś" samochodowy ekspercie :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

:cool2:

Takie zdrowe jak większość na allegro ,szukają najanszej padliny picuja a potem głupa rżną ze tak kupili :mad2:

Zamiast dawać nam zarabiać wystarczy wpakowac sie do auta i jechać 1000-1200 km w jedna stronę i kupic ? Proste?

Tylko po co jak u nas sa na allegro tansze .

No wreszcie się przyznałeś , że "ciągniesz" BMW...Masz ramę czy linką o drzewo?

320si ...nie sprzedaję już. Chcę się jeszcze nacieszyć moim ostatnim BMW.;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ty jestes bezrobotny ze czytałeś moje 3000 postów? Mysle ze napisze ksiazke o ludziach szukających za pół darmo bmw :cool2:

Ja mam w przeciwieństwie do ciebie uczciwą pracę. Powtarzam, zniszczyłeś ten dział. Teraz idź i zostań cesarzem księgarni :cool2:

Kolego autorze, każdy temat umiera, w momencie pojawienia się w nim naszego cesarza. Przykro nam. Niczego się tu więcej nie dowiesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.