Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jak myslicie te felgi: http://allegro.pl/felgi-bbs-rc-090-17-skrecane-2tlg-bmw-e39-36-46-i5095044077.html

będą pasowały do czarnej e91?

et jest trochę mniejsze i myśle że będzie dobrze wyglądać :mrgreen: ale czy wogóle takie felgi będa pasować do 3 touring?

Dla mnie w ogóle nie pasują , chyba że chcesz zrobić z e91 klasyka w młodym wieku :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Właśnie kolego myślałem nad tymi samymi felgami do mojej e90 . podobaja mi się max lecz chyba pierścienie centrujace beda potrzebne
Opublikowano

te co pokazujesz maja zaledwie 17cali.. wiec moim zdaniem tragedia na maxa... :)

ale nawet jak bys mial wieksze to i tak pieknie nie bedzie :mrgreen:

http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=706546&stc=1&d=1339529928

Opublikowano

tragedia to jeździć na większych niż 17 :mad2:

z drugiej strony na mniejszych nie mogę :mrgreen:

znalazłem kilka fotek na googlach i tak sobie to pasuje...

odpuszczam...

Opublikowano
tragedia to jeździć na większych niż 17 :mad2:

z drugiej strony na mniejszych nie mogę :mrgreen:

znalazłem kilka fotek na googlach i tak sobie to pasuje...

odpuszczam...

dlaczego na wiekszych niz 17 jest tragicznie dla ciebie ??

jak bys przynajmniej na 18wskoczyl to bys mogl juz w fajnych felgach wybrac.. w 17 nic nie ma co by moglo dobrze wygladac na e90

Opublikowano

Według mnie e90/91 to i tak nie zła taczka a wozu żelaznego nie mam zamiaru z niej robić... :mrgreen:

Na 17 jeszcze jest zmianie (na zwykłych oponach) ale wyżej to komfort jest juz zerowy...

Ps.ostatnio sprzedawałem koła 19 oryginalne od f10 mogłem je zostawić dla siebie bo by pasowały i były naprawdę ładne ale ten rozmiar (tak samo jak 18) tylko do serii 5 i wyżej-według mnie!

No chyba żebym mieszkał np. W De to wtedy inna gadka :mad2:

Opublikowano
Koledzy ja zaryzykuje bo mi sie podobają te bbs-ki i wydaje mi sie ze beda pasowały do mojej czarnej Bawarii , odświeże ten temacik jak założę na nie oponki letnie to wystawie foty .