Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hmm zbyt dużo ludzi myli sportowy charakter marki z samochodem sportowym i przecenia swoje umiejętności dochodzi do tego jeszcze różny stan techniczny. Szkoda tak młodych osób.
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
czy sto na godzine to duzo? nie bardzo. ale w malym fiacie to ogromna predkosc. wniosek - zabic mozna sie wszystkim. a na glupote nie ma rady. ale ludzi szkoda mimo wszystko.
Opublikowano
W ciągu jednej minuty na polskich drogach dochodzi do kilku, albo i więcej wypadków z ofiarami, nawet śmiertelnymi. A wy Panowie za każdym razem przeżywacie to jak, jakieś zjawisko przyrodnicze. Ludzie giną na drogach na całym świecie w różnych samochodach, nie tylko BMW. Giną kierowcy Renaultów. Pomimo tego, że ich samochody mają po 5 gwiazdek w każdej klasie. Giną też kierowcy i pasażerowie Volvo i Saab'ów. Pomimo tego, że są to podobno najbezpieczniejsze wozy na świecie. Giną ludzie w katastrofach lotniczych. Pomimo tego, że to najbezpieczniejsza forma transportu. Odradzam tak mocnego przeżywania każdej śmierci na drodzę, chyba że chcecie dostać choroby nerwowej. Albo utworzyć forum pogotowia drogowego. :mad2:
Opublikowano
I znowu nagonka interi na BMW...

To nie samochod zabija a kierowca

i co tu przezywac z jakas nagonka,zainteresuj sie tym ze doszlo do jakiej tragedii a nie tym czym jechali pasazerowie.dziennie jest tyle wpypadkow i mysle ze nie tylko z udzialem bmw wiec nie ma sie co podniecac bo interia nie pisze tylko o bmw

Opublikowano

Ten temat mial raczej inny cel... moze niektorzy przeczytają kilka takich wiadomosci i troche zaczną uwazac na drogach i rozwazniej jezdzic. A dlaczego akurat z bmw? Bo to jakby najbardziej tyczy sie forumowiczy i moze predzej do nich trafi, BMW nie jest niezniszczalne... Podałbys przyklad jakiegos Tico lub 126p to zaraz byłyby komentarze ze

"takie auta to sie zaraz składają, w moje bmw wjechał maluch i mialem obrysowany zderzak a on skasowane pol auta" :nienie:

Opublikowano
To jakby wam było mało, to dzisiaj zginęło 5 osób, w tym 4 z BMW. Chyba to była 7 E32, ciężko było poznać. Wjechali pod ciężarówkę i spłonęli wszyscy żywcem, łącznie z kierowcą ciężarówki. Przeżyła jedna osoba, która wyleciała z ciężarówki wyrzucona przez siłę uderzenia. Takich zdarzeń są tysiące, nie tylko w Polsce. A idioci, którzy tak jeżdżą nie zwolnią. Chyba, że na drzewie. :mad2:
Opublikowano
To jakby wam było mało, to dzisiaj zginęło 5 osób, w tym 4 z BMW. Chyba to była 7 E32, ciężko było poznać. Wjechali pod ciężarówkę i spłonęli wszyscy żywcem, łącznie z kierowcą ciężarówki. Przeżyła jedna osoba, która wyleciała z ciężarówki wyrzucona przez siłę uderzenia. Takich zdarzeń są tysiące, nie tylko w Polsce. A idioci, którzy tak jeżdżą nie zwolnią. Chyba, że na drzewie. :mad2:

Miedzy innymi ten wypadek jest tam opisany...

Opublikowano
niemam jeszcze BMW ale powiem szczeże że dopuki sam nie miałem wypadku mają fiestką to jezdziłem inaczej a takie wiadomości czy nawet straszne zdięcia nie wpływały na mnie dopuki sam nie przeżyłem czegoś podobnego, chociaż ucierpiał tylko samochód i psychika, mimo wszystko popieram trakie tematy jak ten. [*]