Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

facet dziwnie pisze, że chce sprzedać bo wygrał inne auto w konkursie i dwa nie są mu potrzebne,a jak się zamieni to dalej będzie miał dwa tylko inne (pewnie liczy że szybciej sprzeda e36 z małym silnikiem )

osobiście bym nie zamienił się (nie chodzi mi konkretnie o tą e32),

ale to twój wybór i jeśli uważasz że nadszedł czas na komfort i stabilizację to będzie to dobry model :hand:

Opublikowano
Jak ta 7 jest w dobrym stanie to nawet bym sie chwili nie zastanawiał :| .............. tylko brał !
www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

a ja bym sie powaznie zastanowił....

ta 730 ma 300tys przebiegu ( wedlug sprzedajacego) - a przy takim przebiegu jest pewne ze zaraz sie wysypie skrzynia ( jezeli juz cos z nia nie bylo robione ) . pozatym utrzymanie 318 a 730 to duza roznica.

jezeli twoj samochod jest w dobrym stanie , wiesz ze wszystko z nim jest ok to sie zastanow....

jednak ta 730 tez moze byc w dobrym stanie - wtedy wszystko zalezy od zasobnosci twojego portwel - bo np wlascicie tamtego auta moze faktycznie ma inny samocho i potrzebuje jakis mniejszy (np dla zony ) - roznie jest

Opublikowano

Ja bym zamieniał się od razu. Tylko nie akurat na to auto które przedstawiłeś. Coś dziwnie siedzi tył a sterczy przód.

Niezgodzę się że 7 trudno sprzedać. Jeśli ma się dobre auto to sprzedają się bez problemu, wiem cos o tym bo sprzedałem już 2szt e32.

Opublikowano
to zupelnie 2 rozne typy auta. Ja osobiscie wybralbym e32 ale najpierw dokladnie bym sie rozejrzal i sprawdzil stan. Nie jest to jakas wyjatkowa okazja wiec moze lepiej pojezdzic i poszukac jeszcze innych a 300tys. przebiegu tez robi swoje... a liczac to ze najprawdopodobniej i tak licznik jest cofniety to juz samochod moze byc ladnie wydy... wykorzystany :wink:
Opublikowano

jak ja ogladboles i bys chcial ja porownac do prawie idealnej 730 V8 to mzoesz do nas wpasc zobaczyc porownac :lol:

mamy 730 V8 czarna shadowline w automacie z przebiegiem 200 tys (jeszcze nie zarejestrowana) napewno orginalny choc nie udokumentowany ale skoro welur "stoi" i wogole nie ma prawie sladow uzytkowania to chyba orginalny

hmm jak juz wogole o niej mowie to moze jest ktos chetny??

moje modele