Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyglada ok.Vin tez sie zgadza.Smochod z wloch moze miec wgniotki od dzwi tam srednio o to dbaja.
Opublikowano

Co do ceny

Panowie samochody maja juz 10 lat lub wiecej cena moim zdaniem normlana lub troche wysoka.Obserwuje rynek nie jestem w temacie bmw od wczoraj.Sam swoja kupilem za 26 tys serwisowana z aso od prywatnego wlasciciela.Sprzedam pewnie tez za tyle bo jak wystawie za 33 tys to nik nie przedzwoni i ciezko bezie uwierzyc ze ma oryginalne 175 tys przebiegu

Opublikowano
A tu niedługo trójka z przodu wskoczy. Masz rację, auto z tym przebiegiem nie ma szans zaistnieć w sieci okazji :D Ale koledze danielowi to nie przeszkadza, więc jakieś szanse to auto ma.
Opublikowano
Coś już było w listopadzie 2012 -wiec właściciel na pewno nie jeździ trzy lata:)

http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C26729637

JA w tej cenie mogę sprzedać prawie dwa lata młodsze 530 XD z przebiegiem mniejszym o 120tys - tylko niestety kolor inny

Bronx 1 wiem że masz ładne zielone e61 xd do sprzedania (nie raz oglądałem zdjęcia) i pewnie już dawno bym był u Ciebie po to auto gdyby nie fakt że Twój to diesel a przy moich przelotach rocznych w okolicach 6 -7tys kilometrów nowoczesny diesel z dpf-em mija się z celem.

Opublikowano
A tu niedługo trójka z przodu wskoczy. Masz rację, auto z tym przebiegiem nie ma szans zaistnieć w sieci okazji :D Ale koledze danielowi to nie przeszkadza, więc jakieś szanse to auto ma.

3-ka z przodu w przypadku 11 letniego auta jest dla mnie normalnym przebiegiem i nie przeraża mnie ani trochę,w końcu to BMW a nie jakieś inne badziewie :D ,myślę że o ile to prawdziwy przebieg to jeszcze drugie tyle prze nim.

Opublikowano
Szkoda że 90% łowców widzi to inaczej o ile to jest prawdziwy nalot

problem przebiegu jest stary jak świat... Czasem nabywca auta nie tyle kieruje się sobą a otoczeniem :mad2:

bo jak on będzie sie czul jak przy niedzielnym spotkaniu z szwagrem/ teściem/ tatą/ mamą/ kolegami.... pokaze mu swoje 10letnie Bmw w bdb stanie jak spytany o przebieg powie yyy.... oryginalne 250- 300tys km :D ?

z drugiej strony jak kupuje sie auto z przebiegiem 300tys km i dorzuci przez 2-3lata kolejną stówke to przebieg 400tys nie oszukujmy się jest już duży i weź takie coś sprzedaj w PL :D