Skocz do zawartości

E46 320d - WBABV51060JU46246

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na podstawie foto nie ma wiele do czego się przyczepić sprzedający zapewnia przebieg trudno stwierdzić ,raczej tylko aso i wnikliwa kontrola ogólnie ładna maszyna :cool2:
Opublikowano

Cena śmieszna jak zwykle w tym dziale ale to sie liczy :cool2:

iniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor
No właśnie taka klauzula już jest ciekawa, bo sprzedający w ten sposób umywa rączki. Zenek, dziękuje za twoje zdanie ale tak czytam twoje posty i powoli mnie wkur... swoim dogryzaniem :) Jak nie chcesz, to nie odpowiadaj na posty bo sugerujesz ze wszyscy jesteśmy tu idiotami którzy szukają ceny a nie samochodu.
Opublikowano
No właśnie taka klauzula już jest ciekawa, bo sprzedający w ten sposób umywa rączki. Zenek, dziękuje za twoje zdanie ale tak czytam twoje posty i powoli mnie wkur... swoim dogryzaniem :) Jak nie chcesz, to nie odpowiadaj na posty bo sugerujesz ze wszyscy jesteśmy tu idiotami którzy szukają ceny a nie samochodu.

To ze moje posty Cie wk... Świadczy o twoim braku wiedzy ,jeżeli miałbyś pojęcie ile powinno kosztowac dobre 320cd to byś tu tych aut nie wklejal tylko jechał i kupil ,po drugie rok temu jeden z tego forum kupil u mnie 320cd tylko ze w cenie duzi duzo wyższej ty byś za to kupil juz model z konca produkcji E92.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor
Osz ty wszechwiedzący Boże :))
Opublikowano
Kiedyś była taka sprawa z tą klauzulą. Gostek oszukał kilkaset osób wysyłając ludziom zamiast oryginalnych telefonów, plastikowe zabawki i nie ponósł za to konsekwencji. W tym przypadku dupochron polega na tym, że nic nie musi się zgadzać z opisem, a tym bardziej nie bierze odpowiedzialności za wady ukryte, o których wiedział.
Opublikowano
  • Autor
Okej, temat do zamknięcia ;) pytam konkretnie o auto, a dostaje wykład i uświadamianie o samochodach, jakbym nigdy żadnego nie kupił :) Dobre auto musi kosztować, a to że ktoś się pyta o zdanie innych na temat jakiegoś egzemplarza, to nie znaczy że wgl chce je kupić. Dział się nazywa "Co sądzicie o tym BMW z ogłoszenia? Opinie na temat samochodów na sprzedaż" a nie "Napaliłem się na tanie auto, powiedzcie że jest zajebiste". Jeżeli mam ochotę to mogę nawet wrzucić tu F10 za 50 tysięcy i zapytać o OPINIE. Szczęść Boże i pozdro.
Opublikowano
Rok produkcji samochodu 2003, nie 04. Na klapie brakuje oznaczenia modelu. Nieprawdziwe info w ogłoszeniu: czujnik deszczu, tempomat, ksenon, elektryczne lusterka.