Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bawilem sie dzis inpa i toolset32 prosze czy ktos mi pomoze auto nie odpala byl bym wdzieczny jak by ktos dal rade przyjechac i zrobic wszystko zapplace moje auto to e90 2005r silnik n46 pomuzcie prosze mieszkam kolo bilgoraja w lubelskim
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Być może rozsynchronizował się EWS (immobilisser), kiedyś miałem podobny przypadek po zabawie inpą, zamknąłem samochód, poszedłem do domu, po 30 min wróciłem i normalnie odpalił jak by nigdy nic. Gdyby jednak nie, to na tym forum jest gdzieś instrukcja jak zsynchronizowac EWS.

EDIT: Tu zobacz: viewtopic.php?f=97&t=247203&p=1846814&hilit=synchronizacja+ews#p1846814

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czytałeś ten temat z linka który wrzuciłem wyżej ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakie błędy wywala?Nie każdą inpą zrobisz synchro Cas--Dde/dme.Jak masz stare pliki sp daten to zapomnij o tym.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
mam takie bledy "0x2A70 - CDKDIVVT - Błąd Stromplausibilisierung/ 2ca2 . 2ca3. 2d11.silnik 318i na valvetroniku co to moze byc bo z tego co wyczytalemm na niemieckiej stronce to cos z pradem .mam slaby akomulator bo powoli kreci czy to tego wina samochod na lpg