Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

witam, po wymianie łysych opon na tyle pali się 'kapeć na run-flat', dodam że nowe też ROF, jak i gdzie to skasować?

freude am fahren / fuck downsizing
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W menu xdriva, ustawienia samochodu jest opcja resetu kontroli ciśnienia w kołach.
Opublikowano (edytowane)

bavarian możesz zmienić język na angielski... Ja miałem francuski... W moim to wygląda tak: wchodzę w ukryte menu:

Stacyjka na 2-kę, potem i-D wcisnąć na 7 sek. potem 3 ruchy w prawo , 3 w lewo, jeden w prawo, jeden w lewo, jeden w prawo i wcisnąć

I tam jest sporo opcji w tym zmiana języka...

Edytowane przez Blade1984
Opublikowano
o! angielski to ja znam tyle że auto zakupione w tym mies i jeszcze nic nie ogarniam oprócz logic7...navi też nie wiem jak zdobyć?
Opublikowano

navi tylko soft profi.. NIe licz na chomiki itp do e60..

I tak jak kolega pisał - w idrive reset i kapcie zgasną. Jak nie wiesz która opcja to zrób na małpę choćby z polskiej instrukcji obsługi. Rozłożenie pozycji jest takie samo..

Opublikowano
uuu będzie zabawa jutro...co do navi to nie bardzo rozumiem, płytka jakaś mi potrzebna?
Opublikowano
ziomek, nie katuj. jak zainstalować navi?? kto to ma? :)

A kto wie jaka masz :mad2: rozkoduj sobie VIN i poszukaj odpowiedniej płytki potem ja grzecznie i powoli wypal na kompie i eureka. :cool2:

Opublikowano
jeeeeju jacu, hameryka. po to piszę żeby ktoś mi w tym pomógł :duh:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.