Skocz do zawartości

BMW e46 328i EZ45877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziękuje Wam wszystkim za pomoc ;) Powiem Wam że jestem w wielkim szoku przeglądam różne portale aukcyjne z samochodami i jak widzę napisane "igła" to nawet nie wchodzę na tą aukcje . Czy 90% samochodów z otomoto, olx itp to są po spotkaniu z przystankiem autobusowym ? Chyba za dużo się naczytałem forum bo wszędzie widzę spisek;p Na prawdę ciężko będzie mi znaleźć samochód ;/

Jedz do Niemiec daj 5000 euro przywieź zapłać 18.6% akcyzy plus min 1500 transport i będziesz naprawdę zadowolony :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Kamil_ miał ostatnio 328 z opłatami za 12.5tyś, pewnie klejony z każdej strony :lol:

Zdjęcia [bAD] samochodu są, pewnie trup jakich pełno z setką odcieni- zemstą lakierka :D

możesz rozwinąć ten neandertalski bełkot?

To że wg was auto za 15tyś zł czy ile tam to trup totalny i bity, a jak widać niektórzy dużo taniej sprzedają dobre egzemplarze np Kamil_ :wink:

Edytowane przez Predator565

Opublikowano
Czego nie rozumiesz?
Opublikowano

Was to chyba trzyma cały czas szampan z sylwestra.Ludzi kochani ten samochód juz niedługo bedzie pełnoletni a Wy tu pieprzycie głupoty ze zwykła e46 ma kosztować 5 koła jurkow plus akcyza.

Moge zrozumieć auta z końca produkcji e46 z dobrym wyposażeniem i silnikiem ze maja cena ok 30 tys. ale nie ta sztuka.

Zajmuje sie pare lat (chyba juz 14) importem aut i takich bajek nie słyszałem.

Nawet moja córka która ma 5 lat chyba mądrzej gada.

To nie jest jakis flagowy model tylko zwykła trojka.Idac waszym tokiem myślenia niedługo taka e46 bedzie droższa niz nowa trojka.

Dziwna marka ta BMW,cena rośnie z latami.Chyba te co ma do sprzedania ,zamknę w stodole i za 10 lat będę obrzydliwie bogaty.

Dobrze ze w Monachium na taki pomysł nie wpadli,bo nie było by gdzie kupić tej szlachetnej marki.

@zenus a Ty swoją perełkę sprzedałes?Bo jak nie to cenę podnieś,ze 2 tygodnie juz stoi to pewnie z 5% na wartości zyskała

Edytowane przez suprnowa

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

myślałem że jak tyle lat kombinujesz w tej branży to już jesteś :norty:

Zenek jak zwykle przesadza.

za utrzymaną w dobrym stanie niekombinowaną z 5000 wyjdzie w kraju (jak ktoś sobie może przywieźć)

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Nie każdy musi kupować stare e46 za 30k, tylko niech nikt nie oczekuje od samochodu z 2000r za 15k stanu salonowego. A mam wrażenie, że większość tu wrzucających myśli, że za 15k może oczekiwać ori lakieru, 100k na liczniku max, full wypasu i jeszcze żeby mu auto pod dom podstawili i w rączkę pocałowali.
Opublikowano
Was to chyba trzyma cały czas szampan z sylwestra.Ludzi kochani ten samochód juz niedługo bedzie pełnoletni a Wy tu pieprzycie głupoty ze zwykła e46 ma kosztować 5 koła jurkow plus akcyza.

Moge zrozumieć auta z końca produkcji e46 z dobrym wyposażeniem i silnikiem ze maja cena ok 30 tys. ale nie ta sztuka.

Zajmuje sie pare lat (chyba juz 14) importem aut i takich bajek nie słyszałem.

Nawet moja córka która ma 5 lat chyba mądrzej gada.

To nie jest jakis flagowy model tylko zwykła trojka.Idac waszym tokiem myślenia niedługo taka e46 bedzie droższa niz nowa trojka.

Dziwna marka ta BMW,cena rośnie z latami.Chyba te co ma do sprzedania ,zamknę w stodole i za 10 lat będę obrzydliwie bogaty.

Dobrze ze w Monachium na taki pomysł nie wpadli,bo nie było by gdzie kupić tej szlachetnej marki.

@zenus a Ty swoją perełkę sprzedałes?Bo jak nie to cenę podnieś,ze 2 tygodnie juz stoi to pewnie z 5% na wartości zyskała

Ty sue o mojecauta nie martw zaraz bedzie najdroższa e46 Coupe 330ci :cool2: i mozesz zata kase sobie przywieźć trupa F10 i wstawić mu duppppsko :cool2:

2006 rok 40500 przebieg :cool2: 14500 euro zapraszam full M pakiet środek salon jak nowa.

Ale mysle ze wystawimy ja na Mobile bo polak tego nie kupi on za ta kase kupiF 10 :cool2: z Włoch .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
myślałem że jak tyle lat kombinujesz w tej branży to już jesteś :norty:

Zenek jak zwykle przesadza.

za utrzymaną w dobrym stanie niekombinowaną z 5000 wyjdzie w kraju (jak ktoś sobie może przywieźć)

Niewiem czy orżesadzam ale chodzi mi o bezwypadkowe auta zadbane a do nas Sciaga sie auta po 2000 euro .

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-328i-baesweiler/204655207.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&maxPrice=6000&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&noec=1

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-328i-vollleder-xenon-gewindefahrwerk-m-paket-günzach/204413217.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&maxPrice=6000&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&noec=1

Tu masz te co beda u nas na allegro i tansze

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-328i-bielefeld/203350641.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=14&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&maxPrice=6000&ambitCountry=DE&transmissions=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&noec=1

Opublikowano

@suprnowa,

wiele razy o tym wspominałem, ale niestety nikt mnie nie słuchał i wytykali mi braki elementarnej wiedzy na temat handlu autami :cry: :cry: