Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z M pakietu to ma tylko dolozone zderzaki.Nie ma wzmianki ze bezwypadkowy wiec pewnie dlatego byly wymienione a nie z zamilowania do motoryzacji jak to sprzedawca napisal.Zadzwon popytaj jaka przygode mial wczesniej.
Opublikowano
Myślę, że nie każdy musi wszystko ukrywać,czasem zdarzają się uczciwi sprzedawcy. Pytałem o bez wypadkowość pojazdu i właściciel napisał że sam sprowadził go z Niemiec, bezwypadkowego, ale miał małą stłuczkę parkingową. Na pewno przed zakupem trzeba to zweryfikować.
Opublikowano
Myślę, że nie każdy musi wszystko ukrywać,czasem zdarzają się uczciwi sprzedawcy. Pytałem o bez wypadkowość pojazdu i właściciel napisał że sam sprowadził go z Niemiec, bezwypadkowego, ale miał małą stłuczkę parkingową. Na pewno przed zakupem trzeba to zweryfikować.

Najlepiej podjechać do ASO, tak? Orientujecie się może czy do ASO we Wrocławiu trzeba się jakoś wcześniej umówić?

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

A słyszałeś kiedys ze ktos miał duża stłuczkę ? Bo ja nigdy .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Czy ktoś z okolic Wrocławia chciałby może podjechać ją obejrzeć dokładniej? Oczywiście nie za darmo :)
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Auto po stluczce jest ciagle bezwypadkowe.Ja majac kolizje delikatna typu zderzak,lampa zagiety blotnik napisal bym w ogloszeniu ze bezwypadkowy,bo to wlasciwie nic takiego-A to jest wlasnie stluczka.Skoro on mial ta kolizje to napewno jakies fotki powinien miec.

Opublikowano

Auto po stluczce jest ciagle bezwypadkowe.Ja majac kolizje delikatna typu zderzak,lampa zagiety blotnik napisal bym w ogloszeniu ze bezwypadkowy,bo to wlasciwie nic takiego-A to jest wlasnie stluczka.Skoro on mial ta kolizje to napewno jakies fotki powinien miec.

Rozmawiałem z nim i mówił właśnie że wymieniony został zderzak ze względu na stłuczkę na parkingu. Dodatkowo pomalowana jest maska bo też lekko oberwała.

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
No i lampy też wymienione - powiedz mu że załozył poliftowe :mrgreen:
Opublikowano

Niewiem czy płakać czy śmiać sie ale jak słyszę te brednie ze auto miało przerysowany bok albo stłuczkę parkingowa :mad2:

To szlag mnie trafia a gdzie te tysiące aut ktore wiozą na lawetach i trzeba dobrze sie przyjrzeć zeby wiedzieć co to za marka :mad2:

Sprobijcie kiedys wystawić auto i napisac ze wymieniona cwiara podluznice lub wstawiona dupppa ciekawe czy ktos zadzwoni ,chcyba z ciekawości sam zrobię takie ogłoszenie dam inny numer tel i cene atrakcyjna i zobaczę jakie bedzie zainteresowanie.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
No i lampy też wymienione - powiedz mu że załozył poliftowe :mrgreen:

O tym też mi od razu powiedział. Mówił że są oryginalne.

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Nie podoba mi się to że po zapytaniu o jakieś faktury, paragony, cokolwiek na te części po stłuczce otrzymałem odpowiedź że części kupił na giełdzie, a malowanie zrobił po znajomości. Nie wiem co teraz o tym myśleć :|
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Nie podoba mi się to że po zapytaniu o jakieś faktury, paragony, cokolwiek na te części po stłuczce otrzymałem odpowiedź że części kupił na giełdzie, a malowanie zrobił po znajomości. Nie wiem co teraz o tym myśleć :|

Nie wiesz ? Czy udajesz ? Bo ja i inni wiedza co o tym myślec :mrgreen:

Opublikowano

Nie wiesz ? Czy udajesz ? Bo ja i inni wiedza co o tym myślec :mrgreen:

A to forum jest do udawania czy do czerpania informacji? Bo ja przyszedłem tu raczej po to drugie.

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Nie mow ze myslales ze kupil wszystko NOWE w serwisie BMW i tam zrobil cala naprawe :) Kazdy kombinuje zeby mu troszke grosza w kieszeni zostalo nawet jak mial AC no chyba ze bezgotowkowo ale wtedy by mial czesci nowe.Chociaz mi sie nie chce wierzyc ze bezwypadkowe tutaj przyjechalo.Jesli stac go bylo na porzadne "cale"auto z malym przebiegiem od Niemca to mial by kazda fakturke i zrobil by to tez porzadnie a nie po znajomosci.Umow sie w jakims serwisie niech ci woz sprawdza porzadnie pod katem bezwypadkowosi i ogolnego stanu,zobaczysz wtedy co to byl za "dzwoneczek".Za ta cene juz nalezy wymagać,bo mala nie jest.

Opublikowano
A weź zadzwoń do aso i zobacz jak mocno ma skręcony przebieg.

No i podaj cały vin to może znajdzie się pod jaki krawężnik wpadł.

Dostałem przed chwilą wydruki z ASO tego samochodu z roku 2012 i przebieg nie jest w ogóle kręcony. Cały VIN udało mi się odczytać ze zdjęcia, które dostałem jako dodatkowe.

VIN WBAUG51090PV22414

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Sa dwe możliwości sprowadzania aut

1 auto maly przebieg i wypadek ,te sa najbardziej holding bo kazdy chce jak najmlodsże auto w dobrej cenie .

2 auto duży przebieg i nic nie malowane ,tu kręcimy licznik ale maniaki mierników lakieru sa w siódmym niebie .

Trzeci rodzaj sprowadzania najmniej opłacalny ale nic prawie nie robimy to auto z oryginalnym przebiegiem beżwypadkowe ale drogie i tych jest najmniej .

Sa jeszcze auta po wypadku i z kręconym przebiegiem :mrgreen:

Tu masz te obcierki parkingowe

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m135i-voll-motor-getriebe-diferentz-elektr-okay-nalbach/196886777.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&negativeFeatures=EXPORT&daysAfterCreation=1&damageUnrepaired=ONLY_DAMAGE_UNREPAIRED&noec=1