Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czolem

zamierzam sie do paru zmian..

Pytanie czy przeplywomierz w n47 jest okrągły? czy mozna zamienic przeplywomierz w n47 na wersje z n47

chce wywalić durnie umieszczony filtr powietrza na taki który bedzie leżał w chlodnym miejscu.

rury dolotowe mnie nie interesuja bo i tak beda customowe ze wzgledu na inna dmuchawe.

przymiarki do kilku zmian.

Opublikowano
czolem

zamierzam sie do paru zmian..

Pytanie czy przeplywomierz w n47 jest okrągły? czy mozna zamienic przeplywomierz w n47 na wersje z n47

chce wywalić durnie umieszczony filtr powietrza na taki który bedzie leżał w chlodnym miejscu.

rury dolotowe mnie nie interesuja bo i tak beda customowe ze wzgledu na inna dmuchawe.

przymiarki do kilku zmian.

Co Ty Cypisek chcesz "wyścignąć" moją e81 :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
chce włożyć gt2056V lub GTB 2056 wywalić filtr w chlodne miejsce, zeby ciagnał zimne powietrze i wrzucić snow performance... ;) narazie zbieram wiedze. bedzie wiedza wpadna i czesci :) wątpie zebym miał szanse ale ciut szybszy chce ;) egr wywalić, jak wywale to zaślepiać ten obieg przez termostat ERG czy robic z małym przepływem? bo chłodniczke chce usunąć.
Opublikowano
chce włożyć gt2056V lub GTB 2056 wywalić filtr w chlodne miejsce, zeby ciagnał zimne powietrze i wrzucić snow performance... ;) narazie zbieram wiedze. bedzie wiedza wpadna i czesci :) wątpie zebym miał szanse ale ciut szybszy chce ;) egr wywalić, jak wywale to zaślepiać ten obieg przez termostat ERG czy robic z małym przepływem? bo chłodniczke chce usunąć.

Zrób mały przepływ , jak chcesz to mam IC od 335i jest porównywalny z IC z zestawu performance , trzeba by było przymierzyć czy podejdzie :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
skrzyni nie zmienie bo to bez sensu... moj most jest inny niz twoj i bez problemowy krzysiu :P wiec w skrzyni nic tylko dmuchawke... koszty znikome + przerobka dolotu i znow pare koni ;) damianz ja mam fabrycznie garetta wiec prawie p&p to dziala inaczej jak ktos ma mitsu :P serii 3 nie kupie bo jest za duza... ewentualnie jak kolega Slawek (jesli dobrze pamietam imie ze spota (its 77) przerobi temat swapa moze pojde jego drogą.. ;)