Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie mogłem znaleść podobnego tematu.

1. Posiadam radio business w e81 z 2009r. Kupiłem radio professional ze wzgledu na lepszy dźwięk, mam pod podłokietnikiem wejście aux natomiast w radiu prof. nie ma do wyboru takiej opcji jak było w przypadku radia business, jak moge temu zaradzić ? Wystarczy tylko zwykłe kodowanie ?

2. Drugie pytanie odnośnie wymiany tylnego głośnika znajdującego sie obok półki bagażnika, wiecie może jak go bezkonfliktowo wymienić, jakieś zdjecia itp.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :D

Opublikowano

nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale w professional AUX'a też mam W podłokietnikiem

CD/Radio/AUX zmienia się przyciskiem audio nad gałką głośniości

Opublikowano
ja również mam w podłokietniku wejście aux i w starym radiu busines również opcja aux była do wybrania, natomiast w radiu professional mam jedynie opcje tuner, cd i usb, opcji aux niestety nie wyświetla
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć. Chciałem wymienić radio z bussines cd na professional cd. Czy po zakupie takiego radia trzeba będzie coś adaptować bądż wgrywać jakiś kod? są radia professional cd z wyjściem AUX? co w ogóle posiada radio professional cd - cd/mp3, usb aux?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie, radio trzeba zakodować pod wyposażenie pojazdu, wtedy pojawią się wszystkie potrzebne opcje i znikną niepotrzebne. Jak to zrobić zagadajcie do kolegów którzy zajmują się kodowaniem. Mi to robił kolega z www.car-connect.pl