Skocz do zawartości

E36 coupe 2.0i poznań WBABF51010EP13668

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Cudów sie nie spodziewam, mam kase na pakiet startowy a to jeden z lepszych egzemplarzy w normalnej cenie
Opublikowano
Francuz. Szału nie ma jak chcesz to jedź zobacz, czy gdzieś nie ma szpachli na milimetr i jak silnik pracuje. Jak jakoś zadbany to pojeździ, a jak nie to będzie ładna skarbonka. Zabierz kompa z inpą lub disem to od razu zobaczysz co jest w środku.
Opublikowano
  • Autor
Problem robi się, że nie mam czegoś takiego. Jestem świadomy, że jak kupie auto za tą kase to włoże w nie drugie tyle, ale mam ten kwit odłożony co by je doinwestować.
Opublikowano

Sugestia kup od niego http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=16&t=142872 kabel z oprogramowanie, poczytaj trochę i jedź obejrzeć samochód disa sama Ci powie jak przejedziesz się kilka km z podpiętym kompem co jest nie tak :)

Tak czy siak masz blisko to możesz pojechać i obejrzeć go wstępnie czy jest coś wart ale nie licz na cuda.

Opublikowano
Kolego,dobrze Tobie radzę,poczekaj 2,3 tygodnie coś lepszego się pojawi w necie
Opublikowano
  • Autor
Podoba mi się to, że będzie co w nim podłubać tym bardziej, że budżet jakiś tam jest :). Wydaje się być nietknięty przez polskich młodocianych kierowców i zachowany w serii. Czego się przede wszystkim obawiacie, motor? czy raczej blachara, bo widać jakiegoś gościa na prawym rogu, ale raczej jest to do wyleczenia :)
Opublikowano
silnik nie jest jakoś kosmicznie zaawansowany,sprawdz czy nie faluje na obrotach,czy nie przerywa podczas przyspieszania i czy vanosa nie słychać (charakterystyczny odgłos) około 2-3,5 tyś obr a blacha wiadomo wizualnie z góry i z dołu :)
Opublikowano
Progi to sprawa najważniejsza w e36, potem nadkola i pas pod klapą. Resztę można wymienić i pomalować. Zbadaj przód bo widać, że coś się działo. Moim zdaniem to nie jest dobry czas na zakup auta, bo jest zimno, mokro i brudno. Ciężko się schylić, często podwozie jest ubłocone i nic nie widać. Czekałbym do wiosny, może się coś pojawi ciekawego, sprawdzisz klimatyzację w wyższych temperaturach. Warto sprawdzić listwę kierowniczą, bo lubi sobie stukać po kilkuletnim spotkaniu z naszymi drogami.
Opublikowano
Michukca daleko masz do Poznania? jak znajdę wolną chwilę to mogę Ci w weekend ją obejrzeć (o ile jesteś poważnie nią zainteresowany).
Opublikowano
  • Autor
Mam stówke, ale dzięki za pomoc. Koleś nie wysłał zdjęć rdzy która jest na aucie, tak samo bezwypadkowy samochód jednak miał jakiś incydent i był bity. Zostałem zignorowany przez sprzedającego także to samo wychodzi z mojej strony, olać :). Jeszcze raz dzięki za zainteresowanko!