Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Mam BMW e90 318d

122Km+chip 30 KM + Wydech przelot jeszcze nie byłem na hamowni ponieważ na wiosnę zamierzam zwiększyć moc i na koniec podsumuję osiągi wiem że Diesli się nie modyfikuje ale zdarzają się i tacy :)

Mogli byście mi doradzić co mógł bym jeszcze w niej wymienić na pewno większe turbo ale nie wiem jakie i ile maksymalnie mogę uzyskać nie do przesady Koni w mojej czarnej perełce ?

Pozdrawiam :D

Opublikowano
Intercooler pojemniejszy, turbo większe, układ chłodzenia wydajniejszy (większe turbo bardziej grzeje), wydech przeloty + większe średnice, wtryski wydajniejsze, mapa silnika. To po kolei ;)

Większe hamulce i dobre zawieszenie :D bo rozpędzić to nie wszystko :cool2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Polecam turbo garretta 2056 do 20d 163km pasuje bez większego problemu, nie wiem jak tam u ciebie kolektor wyglada
Opublikowano
Intercooler pojemniejszy, turbo większe, układ chłodzenia wydajniejszy (większe turbo bardziej grzeje), wydech przeloty + większe średnice, wtryski wydajniejsze, mapa silnika. To po kolei ;)

Większe hamulce i dobre zawieszenie :D bo rozpędzić to nie wszystko :cool2:

:D no hamulce, gleba, większa fela z rantem, to na końcu po modyfikacjach silnika hihi :twisted: