Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w tytule pojawił sie bład 217" Signal Can Egs timeout elapsed" nie działa tempomat cała reszta raczej ok. Jakies sugestie silnik m54 manual
Opublikowano
Kolego EGS wskazuję na moduł automatycznej skrzyni, więc to trochę dziwny błąd jeśli piszesz, że masz manuala. Wiesz coś o historii auta? Czy wymieniany był np moduł ABS? Pozdrawiam.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Moduł Abs-u nie był wymieniany wszystko oryginał jak z fabryki wyjechała. Jestem 2 włascicielem od nowości było ok , stało się to raczej nagle mało używam tempomatu.Spróbuje ten czujnik na sprzęgle ,chyba że stało się to jak podkładany był na próbę mój komputer do takiej samej Bumki tylko w automacie celem podejrzenia odczytu czujnika temp. na powrocie z chłodnicy.Może wtedy komp coś sobie przypisał.
Opublikowano
aaaaaaaaaaaa to wszystko jasne !!!:) tak sie dzieje jak wlozysz komputer silnika z DME ktory ma aut. skrzynie :) teraz tylko aktualizacja silnika,mnie to pomogło:)