Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam następujące pytanie-czy wszystkie E36 miały regulację częstotliwości pracy wycieraczek.

U mnie ta funkcja nie działa i nie wiem czy to uszkodzony programator pracy czy "ten typ tak ma".

Wszystkie sugestie mile widziane.

Pozdrawiam

Opublikowano
u mnie natomiast zauwazylem brak jednego biegu, jest tylko ten najszybszy i ten co sie wlacza co pare sekund, byl jeszcze ten sredni bieg ale gdzies uciekl i nie wiem gdzie :(

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.

Było:

1.E36 320i Coupe

2.E36 323i Coupe M-Pakiet

3.E46 320D Touring

4.E46 330xd Touring

5.E39 525D Sedan M-Pakiet 2000

Opublikowano
u mnie natomiast zauwazylem brak jednego biegu, jest tylko ten najszybszy i ten co sie wlacza co pare sekund, byl jeszcze ten sredni bieg ale gdzies uciekl i nie wiem gdzie :(

Ten średni działa tylko podczas jazdy. Jak się stoi w miejscu to chodzi jak ten wolniejszy. Więc może coś z czujką prędkości, albo sprawdzałeś na postoju.

http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
Opublikowano

Forumowicze koledze chodzi o programowanie funkcji wyciearaczek przy pozycji 1 ( mozna ustawic czestotliwosc od 2 do 30 sek ) ale z tego co sie orientuje to nie wszystkie E36 to maja.

PZDR :cool2:

Opublikowano
Dziękuję za "rozjaśnienie" mojego problemu i mam w związku z tym następne pytanie-czy moduł programatora wycieraczek z programowaniem czestotliwości jest wymienny na moduł bez programowania który mam obecnie?
  • 5 tygodni później...