Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od dawna coś mi klekocze w skrzyni Biegów lub w okolicy, jest to silnik m30 3.0 R6, przyłożyłem jedna strone kijka do skrzyni biegów a drugi koniec do ucha, i własnie klekotanie słychac z wnetrza skrzyni!Tak przynajmniej wydaje mi sie, co to moze być :| Aha zapomniałem dodać ze skrzynia to MANUAL :D
Opublikowano
Witam, od dawna coś mi klekocze w skrzyni Biegów lub w okolicy, jest to silnik m30 3.0 R6, przyłożyłem jedna strone kijka do skrzyni biegów a drugi koniec do ucha, i własnie klekotanie słychac z wnetrza skrzyni!Tak przynajmniej wydaje mi sie, co to moze być :| Aha zapomniałem dodać ze skrzynia to MANUAL :D

Za mało danych....

Czy klekocze na luzie, czy w czasie jazdy? Czy gdy wcisniesz sprzęgło to dalej klekocze czy przestaje?

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
hmm po 132tys. km przebiegu miałą skrzynia siąść, macie moze jakies inne pomysły :worried:

a myslisze to orginalny przebieg??

moje modele
Opublikowano

też mam taki sam problem w e36 M50:(

spod samochodu słychac jakby odgłos młynka do kawy tylko o mniejszych obrotach ... po wciśnięciu sprzęgła ustaje ... hmmm

pozdrowienia

:arrow: