Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem tu nowy i jeszcze nie każdy detal zdradza mi, że coś może być z autem nie tak. Ktoś coś wie? Coś niepokojącego wynika ze zdjęć? Pojazd podobno w PL od ok. poltora miesiąca. Jeszcze nie sprawdzałem info w serwisie w Szwajcarii, bo dopiero czekam na namiar.

Auto stoi w Radomiu - moze ktoś już miał okazję oglądąć.

http://allegro.pl/show_item.php?item=4954977605

VIN: PU92586

Wiem już z innego tematu, że licznik cofnięty o 70k

viewtopic.php?f=44&t=260683, ale realnie patrząc, to 220k nie musi oznaczac tragedii i pewnie wiekszość aut z 2007 z przebiegiem "100-150" ma co najmniej 60-100 wiecej.

Będę wdzięczny za porady. Dzieki!

Opublikowano
Nie stać Cie na dobre bmw z oryginalnym przebiegiem kup cos innego serwisowanego a będziesz zadowolony .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Nie stać Cie na dobre bmw z oryginalnym przebiegiem kup cos innego serwisowanego a będziesz zadowolony .

Mimo, że jestem na tym forum od dziś, zdążyłem już zauważyć, że Twoje komentarze Kolego są wyjątkowo pomocne… :duh:

Pokaż mi proszę dobre bmw z oryginalnym przebiegiem to chetnie się mu przyjrzę.

Opublikowano
Ja bym sie zapytał tych najbardziej wymagających czy kiedykolwiek byli ze swoim autem w aso?Ja byłem tylko raz jak sie dowiedziałem ile kosztuje wymiana oleju z filtrem i ile trzeba czekać to przeszła mi ochota na pieczątke,a swoją drogą często ktoś co ma duży przebieg robi korekte jedzie do aso na jakąś wymiane niekoniecznie oleju i już ma potwierdzony przebieg.
Opublikowano
Ja bym sie zapytał tych najbardziej wymagających czy kiedykolwiek byli ze swoim autem w aso?Ja byłem tylko raz jak sie dowiedziałem ile kosztuje wymiana oleju z filtrem i ile trzeba czekać to przeszła mi ochota na pieczątke,a swoją drogą często ktoś co ma duży przebieg robi korekte jedzie do aso na jakąś wymiane niekoniecznie oleju i już ma potwierdzony przebieg.

ja bywam w aso, dlaczego pytasz ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ciekawy tok myślenia.

teraz przeglądy nie muszą być koniecznie w aso.

jak robisz to w jakimkolwiek legalnym warsztacie zawsze jakaś historia jest.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały